Rabia2019 36 haftalık hamileyim az önce lavaboya gittiğimde çamaşırımda açık kahverengi ve hafif bir lekelenme gördüm, doktorumu aradım henüz dönüş yapmadı, başına böyle bir şey gelen var mı lekelenme çok hafif
Rabia2019 Zeynepzeze canım nişan gibi bir yapıda değildi yani hafif bir açık kahverengi lekeydi yoğun bir kıvamda değil yani, hafif olduğu için panik yapmamaya çalışıyorum ama doktorum henüz dönmedi buradan sorayım dedim o zamana kadar
Zeynepzeze Rabia2019 Bilenler yazsa bari, inşaALLAH her şey yolundadır. Sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi
Ssraa Gebelikte ilk haftalar hariç lekelenmeler çok normal karşılanmaz her zaman doktora görünülmesi taraftarıyım
Rabia2019 Ssraa çok hafif olduğu için sorun olmaz diye düşündüm ama yine de tereddüt ettim, kasılmalarımı kontrol ediyorum şimdi
Emine13 Canım bendende hafif pembe bi leke gelmişti doktora gittim doğum başlamıştı... sen yinede bir görün
Emine13 Rabia2019 Doğum zamanımdıı çokk hafiff görünmeyecek kadardı diyebilirim...yurtdışında yaşıyorum hastahane yaklaşık 40 dk falan sürüyoı arabadan indiğim anda suuym gelmişti
Rabia2019 Emine13 anladım canım ben daha 36 haftalığım, bu tarz durumlar olabiliyormuş Doğuma yakın sanırım