Zeynepnacar Kızlar erkek çocuğunun annenin vucuduna salgıladığı hormonlar sivilce ve tüylenme yapıyormuş doğru mu, yaşayan varmı
shdemir Zeynepnacar Canım erkek olmasıylamı alakalı bilmiyorum ama 28.haftamdayım. bende tüylenme ve sivilce yaptı gercekten 😊
Babyboymom Zeynepnacar cnm kıllar acayip hızlı uzuyor ben onu farkettim kızımda olmamıştı öyle😅 Ama sivilcem hiç olmadı bide yüzüne güzellik geliyor çok güzelleştiriyor erkek hormonu 😂😂😂
Cemoss Zeynepnacar valla canm benim gobegimde tek tük vardı tüy simdi 3 katına felan cktı yani ve yuzumde sivilce ckmaya basladı ama cinsiyetini ogrenemedim hala 😀
prensleriminannesii Bende de ilk aylarda tüylenme oldu ama sonra döküldü 4 aydan Snra. benimde erkek ondan olabilir belki 🙂
Zeynepnacar Bende 2 gün sonra 13 haftalık olcam inşallah 🙈 cinsiyetini çok merak ediyorum. Erkek gibi hissediyorum bir de yüzüm sivilce doldu göbeğimde çok tüylendi. Sende de çok tüylenme var mı 🤰🏻
Ceyduygu Zeynepnacar Onun cinsiyetle alakasi yok canim erkek cocuk anneyi guzellestirir derler ama kisiden kisiye degisiyo hep
Seda42 Cinsiyetle alakası yok benim kızım olacak inslh yüzüm sırtım hep sivilce oldu tüylenme hat safhada yüzümde lekeler oldu çok çirkinleştim
FatosSrmeliolu Bence alakası yok benmde yüzümde ve çenemde sivilcelerm arttı ve bel bölgemde tüylenmeler de ama bugün öğrendim kzım oluyor 15+3 günlük hamileyim hormonlordan olablr bence 🤣☺🙏