Seda95 Kızlar eşim ebebekten 10 lü aldı kahveli kremli ama böyle soluk renk resmen ya ben de hevesi kırılmasın diye tamam dedim arkadaşım da mavi aldı 5 lü ama ben böyle takım 10 lü istiyorum ama bilemedim gerek varmı 1 tane daha almaya
yavrukoala13 Seda95 yani aslnda bir 10 takıma daha gerek yok lüzmsz ama insanda istedgni giydrmek istyor ilk doğdugnda şöyle yapablrsn bi tane istedgn güzel 5 li takım al ama eşinin aldgnı takımn battaniyesni verirrsn doğmda gydrmeleri için
Duuyguum Seda95 bi tane de beşli alabilirsin hastane çıkışı hatta ben iki beşli bir onlu takım alacağım
espalp Seda95 10’lu hastane çıkışları çok minik hemen küçülecek cinsten. Bana bi tane hediye geldi ben başka almadım. İki tane de 5’li koydum 🙏🏻
hunilimom Seda95 doğumda hemen giydursinler diye eşinin aldığını verirsin odaya geldiğim de kendi istediğini giydirirsin kirli vs diyerek ben öyle yaptım bir tana çok iyi olmayan bi 10 lu verdim odada 5 li giydirdim
Seda95 yavrukoala13 bencede öyle yapayım ya battaniyesini sevmedim onu da nohut battaniyesini kullanırım
Anne6161amine Ben 2 tane 10 lu aldm hastane çantasına koymak için 5 lilerde pek bişey olmuyo zaten onlar günlük de giyilir kıyafete ihtiyaç oluyo bence alabilirsin
yavrukoala13 Seda95 evet mantklı bi takım alın nohut battanıyesiylr veririszn ebelere sonra diğer takımıda kullanrsn ztn ama ilk giydiği istednz olsn insann içinde kalıyor çnkü haklsn
yorumcuanneniz Seda95 begenmemis olabilirsin ama eşinin içinden o geçmiş demekki onunda hevesi var kırma bence 😊 fotoğraf çekecekseniz eğer beğendiniz bir tane daha alın ama cekmicekseniz Baska bisey alın bence sağlıkla gelsin insallah 🤗