ZAB Var mı acaba 💁🏻 Varsa dolap içi ölçülerini verebilir mi ona göre örtü diktiricem benimki daha gelmedi de 🙈
Sivasgelini ZAB canım biz bugün gittik benim içime hiç biri sinmedi valla instagraödam bi sayfa bulmuştum kanz bebe diye oraya gittik ordan aldıö yürütecinden tut kangurusuna kadar çok da uyguna geldi
Neslihant ZAB zevk mesele gayet gzel malzemeside durusuda rengi de bn aldım iyi ki almışım dışarıdaki modellere gore cok dha orjinal duruyor bnce
Neslihant ZAB ölçülerin hepsi siteden bakarsaniz orda net yaziyordur smdi ölçüp versek cok net olmayabilir cnm hos olmz ozamanda diktirdiklern yazik olr
esra1907 ZAB ben natura Baby yatağını aldım canım dolabından bi bilgim yok ama internette yazar bi araştır
ZAB Hadi yaa ben aldım da mobilya gelmedi, ben beğendim ileride de kullanır diye düşündüm 💁🏻 Sivasgelini
ZAB İnternetteki ölçüler (gördüğüm kadarıyla) dıştan dışa, ben dolap içi raflar için örtü yaptırmak istiyorum 🤷🏻♀️ ozgedrms Beklenenan Ayse1010 esra1907 Neslihant
ozgedrms ZAB 85x40 35x40 iç ölçüleri ama bunlar sıfıra sıfır sen yine pay bırak ikişer santim küçük yaptır enden Boydan istersen
Nihanak Ben de besigini aldim mochanin cok begendim.ilerde odam olursa ekstradan takimini tamamlicam 😊