Esra1260 Selam kızlar 33 haftama girdim yeni farkettim ki hemoroid olmuşum doktoruma söylemeyide unuttum ama baya büyük 4 tane meme gibi şeyler var görünce çok korktum ağrım sızım yok ama sizce normal Doğum yapabilirmiyim yoksa normale engelmidir ?
NurGrlek Esra1260 benimde vardı normal doğum sonrası makat çatlağı oldu hemoroid ilerledi ama benim dogumumda zordu bir süre sonra memeler kayboldu şuan zorlanmadigim sürece sıkıntı olmuyor ama sen yinede doktorunla konuş durumu ☺️
Meryemoz Esra1260 bende ayni durumda iki normal dogum yaptim korktum bir sorun olur diye ama hic bir sorun yaşamadım ilginc ki hep dogum sonraları tamamen iyilesti 🤷♀️
NurGrlek Esra1260 devlet hastanesiydi canım önemli bı saglik sorunu olmadıkça normal doğum oluyor ama doktorsitesi var orda birkaç doktora sormustum normal doğuma engel değil demişlerdi tabi çok ileri derece ve ciddi boyuttaysa durum farkli olabilir
Asliemirpeker 38 haftalığım. 2 gün içinde kocaman bir meme oluşmuş. Kabızlık bile çekmediğim halde. Bugun çatı muayenesinde dr. Gördü.. krem yazdı. Normal doğum olsaydı daha fazla artacaktı hemoroidin dedi. Allahtan sezeryanım...
Asliemirpeker Esra1260 canım çatı kemiğim uygun olmadığı için sezeryan olcam. Ama zaten normali yapma kuvveti yoktu bende....