Aminem2020 Kızlar eteklerim gelmiyor birkaç tane lastikli etegim var onlarla idare ediyorum ama almak istiyorum nerden bulabilirim. Netten baktım hamile etekleri baya pahalı
Babuze Aminem2020 Büyük beden alın ben öyle yapıyorum normal de 36 giyiyordum şimdi 38-40 beden bi kaç bişey aldım
zehradem Aminem2020 hamile eteği alma canım ben de büyük beden alıyorum istediğim gibi de oluyor sonradan zayiflayinca pens atabilirsin en azindan
Sltnzlm Aminem2020 canım ben Ankara’da oturuyorum Sincan’dan hamile giyimden siyah hamilelik eteği aldım herşeyin altına oluyor üstünede yine Ordan hamilelik aldım fiyatı nette nasıl bilmiyorum ama etek 130 tl idi 100 liraya aldım 🌸
Anne6161amine Bende hamile kıyafeti hiç almadm geniş modelli uzun gömlek aldm Bi beden büyük eteklerfe de Bi beden büyük aldm sonrasında en azından daraltırım giyerm hatta şimdi aldıgım tunik gömleklern ön kısımlarının özellikle dügmeli olanlarını tercih ediyorum sonrasında emzirme kolay olsun diye
Sltnzlm Aminem2020 canım Hell Klar diye internete yaz adresi de çıkıyor yer altı çarşısına giderken sıralı dükkanlar var orda
Mehsu Alt üst beli lastikli etekli takımlar var canım ben öyle yapıyorum takım alıp beli lastikli olanları tercih ediyorum sende bakabilirsin 😊