Muazzeza9 Merhabalar öncelikle sevgili ablam 10 haftalık hamile ve mantar yemek istiyor . Acaba mantarın yenmesin de herhangi bir sakınca var mı ? Bilgisi olan var mı ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim 😍😁🤗
Purple13 Muazzeza9 bende yedim.doğrumu bilmiyorum ama kumlu diye güzelce yıkayıp sirkeli suda beklettim. Yeşilliklere yaptığım gibi.
Loya06 Muazzeza9 bende 2 hafta önce yemek istedim internetten araştırdım farklı farklı yazılar vardı doktorumu aradım ona sordum 5 aylık olana kadar kadar yemiyosun dedi 😢 şuan 4 gözle 5 aylık olmayı bekliyorum 😢😢
Mr1517 Muazzeza9 Bende yemiştim kendim evde pizza yapmıştım az koymuştum ama midem kabul etmedi hemen attım en sevdiğim şey aslında kavurmasıda kahvaltıda yumurtalısıda her türlüsü ama şuan yemem doktora da sormuştum önermedi 🤷🏼♀️
Askkokuluyavrum Muazzeza9 ilk haftalar yemedim de son haftalarım gayet güzel yiyorum 😂 istiridye mantarı hemidee 🤪🤪
Zeynepzeze Bende hamileliğin ilk başların da buraya post açmıştım 😂 ve internetten araştırdım. Kültür mantarı yenebiliyor ama taze olduğundan eminseniz. Ben her hafta yedim bir sıkıntı olmadı ☺️
Loya06 Purple13 keşke yapmadaydın canım mantar suda bekletilmez ve yıkanmaz kabuğu soyulur 😢 çok hassas isen haşlaya bilirsin limonlu suda
Purple13 Loya06 evet normalde bende suya değdirmiyordum, kabuğunu soyuyordum ama daha rahat etti içim😬
Kumru_ Muazzeza9 Daha bugün yedim zararlı olduğunu hiç düşünmedim araştırmadim bile açıkçası umarım deildir bilemiyorum ☺
Kayraruzgar shrbrk işlenmiş gıdalar yenilmemeli sosis salam sucuk pastırma falan ama kültür mantarı yiyebilirsiniz.
Muazzeza9 okyanustakibulut Bir şey olmaz Allah'in izni ile . Herkes karışık yazmış ye diyen de yeme diyen de var
Muazzeza9 okyanustakibulut Bir şey olmaz Allah'in izni ile . Herkes karışık yazmış ye diyen de yeme diyen de var
Sermec Canım 10 gundur acayip mantar sote cekıyor 8+3 haftalık hamıleyım ve kararsız kaldım yesem mi yemesem mı 🙂