gozde_1 Arkadaşlar merhaba 2.5 aylık hamileyim. Bir süredir sağ kalçam çok ağrıyor hamilelikte ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Kontrolde doktoruma sormayı unuttum. İnternete arastirdigimda bel fitiginin belirtisi olarak da söylüyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu acaba? Hamileliğim değil bu kalça ağrım beni zorluyor. 😔
Nuryuksel gozde_1 canım bende ilk aylardan beri var magnezyum eksikliğinden oluyor dedi doktorum ama ne içtiysem geçmedi 😔
_Kubra_ gozde_1 7. Ayıma girdim benimde bir aydır kalça agrım var magnorm ve maden suyu içiyorum ağrım oldukça iyi geliyor magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi dr
Esramese gozde_1 bn 27hftamda oldu aglick haldeydm uykudn uyanrdm yuruyemezdm erkn dogum riskim vrmis ondan oldugunu söylemişlerdi ihmal etme bi gozuk doktra
Seymasezer Bendede var ama sizin tarif ettiğiniz gbi mi bilmiyorum böyle tam kalçamla belimin bitişi bir yer sızlıyo acı veriyo sanki kalçam çıkmış gibi
Livask Benim hamileliğin başından beri var. Biraz fazla yorulsam topallıyorum resmen. Doktorum magnezyum başladı. Gebelikte olabiliyor