Mihribali N11.comdan sipariş edeceğim, Babycom, Bamgidoo, Heyner arasında kaldım kullanan veya hakkında bilgisi sahibi olan var mı hangisini önerirsiniz? Anne yanı 120x60 ölçüsünde kademeli sallanabilme özelliği olan doğal ahşap beşikten bahsediyorum🙏🏻
R_abia Mihribali hepsiburada dan 630 tlye ahşap heyner beşik aldım 1 ay oldu bence gayet kullanışlı ☺️
Prensesimi_bekliyorum Mihribali biz de hesiburadadan 630 liraya heyner ahşap beşik aldık çok da memnun kaldık açıkçası daha kullanmak nasip olmadı ama kurduk. Kurulumunda da hiç sıkıntı yaşamadık gayet kolaydi
Tz1 Heyner beşik için bende post açmıştım almayı düşünüyorum kullananların yorumları iyiydi hep Mihribali
R_abia Mihribali https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-krem-gipur-p-HBV00000F01Z9?magaza=Bedding%20Heyner Fiyatı yükselmiş ama baya 🙄 Benimki bunun kremi onuda çekip atabilirim ☺️
Mihribali Selinish_ kullanış açısından parkı öneriyorlar ama ben görüntüye biraz takıyorum açıkçası odaya bir türlü uyduramıyorum o yüzden ahşap alıcam kullanan arkadaşlarım çok memnun
Tugba88 Selinish_ park yatak aldım ben ilk çocuğumda ahşap kullandım korkuluklar fln kırılıyr pek kullanışlı değil ahşap beşik
Selinish_ Mihribali canım bugün gidip park yatak aldım , görünüşü evet biraz kaba oluyor ama her yere taşıyabilmek açısından avantaj bence . Bununla ilgili post açtım çok yardımcı oldular 🙏🤗