Turkan38 Karin cevresinde 3 hafta gerilik saptandı ne kadar dikkat edersem ediyim haftada 100 gr alıyor böle giderse 1900 dogacak bu durumu yasayan anneler varmı
Sahreyldrm Turkan38 muz süt yoğurt peynir kaşar özellikle pekmez bol bol tuket canım inşallah alır dikkat et beslenmene
Gamzelianne1453 Turkan38 benimde 2. Bebegim kizim 2 hfta ondeydi 3700 dogdu ogluma hamileyim oglumada 2 hafta geri karin cevresi minyon bi bebek dendi ilk asamada ayni sekilde 100 gr aliyordu suan 34 + 2 normal almaya basladi takmayin stress yapmayin siz bolca yiyin duzelicektir tahin pekmez onerirrim 👍
okyanustakibulut Turkan38 canim bulgur pilavi ye her gün bir hafta sonra doktora git goruceksin bebisin nasil kilo almis :)
Turkan38 Sahreyldrm özellikle hepsinden tuketiyorum ama haftada 100 alıyor sadece renkli dopler yaptirdik rahimde damarlarda direncte yok kızim israrla almak istemiyor😔
Turkan38 Sahreyldrm hepsine bakti periontoloji uzmanı hersey gayet iyi diyor yapisal olabilir dedi ama cok zayif ilk etapta beslenmiyordum yeterince simdi beslenmeye basladim ama fark etmiyor hic
Sahreyldrm Turkan38 bı sure düzenli devam et bakalım canım belki minyon bı bebektir son zamanlarda çok hızlı kilo alıyorlar toparlar Allah'ın izniyle
Turkan38 Sahreyldrm Allah razi olsun canim dualarini eksik etme üzerimizden erken dogum riskimizde var hayirla atlatir bitiririz insallah
Kerem_alyadua Turkan38 görümcemin bebeği 32 haftalıkken 1250ydi kilosu ama 3 kilo doğdu ilerleyen haftalarda kilo alır merak etme sen düzenli beslen
Turkan38 Kerem_alyadua insllah öyle olur kizim bize bi supriz yapar farkini kapatir 2500 dogsa yine raziyim hem kuveze girmez hem ele ayaga gelir yavrum insllah bide erken dogum riskimiz de var
Reparista Turkan38 canım doktor gelişiminin geride olmasıyla ilgili bir sebep gösterdi mi Bebeğe kilo aldıracak besinler var (muz kaşar süt yumurta crviz badem vs) ama neden kilo artışı olmadığını konuşmadınız mı
Turkan38 Reparista rahimde direnc olabilecegini dusundu periontologa yonlendirdi herhangi bir direnc gormedi periontolog kan civiltici kullaniyorum dozu yetmiyor olabilir dedik aspirinde basladik ben yeterli bealenmiyordum onada dikkat etmeye basladim haftada 100 gr aliyor suan 1300 37 de dogarsak 1900 anca dogucak erken dogum riskim var yapısal olabilir dior ama bu biraz fazla zayif gidiyor bizde esimdle 2700 civari dogmusuz
Arzuu35 Benimde ayni sekilde her hafta kontrole gidiyorum 2 hafta gerilik var gobeginde haftada 40 50 gr aliyor 29 haftaligim daha yeni 1 kg olmus her gun uzulmekten perisan oluyorum rabbim saglikla kucagmza almayi nasip etsin insallah duzelirler 😥
Turkan38 Arzuu35 29 haftada bende yaklasik 1 kilo yeni olmustum sanirim sevindigimiz nokta azda olsa almaya devam ediyor olmasi senin damarlara bakıldımı
Fuldenmasal Turkan38 muz,kasar peyniri özellıkle ye bebise çok güzel kilo aldırıyor.. bide doktorunla konuş bi bu durumu