edagvnc Bayanlar 17+2 yiz apartman kapı önündeki rampada ayağım kaydı hafifce popomun üzerine düştüm bi ağrım sıkıntım kanamam yok dr kanama olmazsa sıkıntı yapma dedi sizce napayım varmı başına gelen
Busra006 edagvnc doktorunu dinleyip endişe etmemelisin, senin tedirginliğini hissedip oda huzursuz olabilir..
elif_badeninannesi edagvnc stres yapma kuzum bi sıkntı olsa vücut bunu bir şekilde belli ederdi kanama vs. İnşallh iyidir bebiş de. Önemli olan sakinliği koruyabilme, dikkat ediniz kendinize
Mavisss12 edagvnc canım aynen bende düştğm ayağım yavaşca kaydı pat diye popomun üstüne düştüm o zmanda 12 haftalık falandım şimdi 15 haftalığım çok şükür
Mimozam06 edagvnc içini rahat tut ben de merdivenden yuvarlandım kanama ağrı yoksa sıkıntı yok dedi tatlı bir Şeyler ye çocuk oynuyorsa hiç bir şey yoktur rahat ol
edagvnc Haklısınız ama işte bazen dr söylemleri bile yetmio insana 7 yılın üstüne tedaviyle bulunca pimpiriklilik hat safhada teşekkür ederim 🙏
Medine_1992 edagvnc canım Allahın izni ile birsey olmaz bende eşimle şakalaşırken koltuktan düştüm şükür iyiyim bende oda 💕
BURCU-123 1 hafta önce aynı şekilde düştüm acile gittim su, kanama yoksa hareketli ise sorun yok dedi . Korkma bişey yoktur
Gul_52 edagvnc canım bende 15 haftalık falanken merdivenden düştüm popomun üzerine hemen acile gittim bebeğe baktı rahimde de herhangi bi kanama yok dedi seninde kanaman yoksa hic bi sorun yok dedi doktor şuan 29+4 olduk çok şükür
espalp edagvnc ben merdivenlerde yuvarlandım bana da doktorum kan yoksa, karnını vurmadıysan, bebek hareket ediyorsa korkma dedi. Çok şükür sıkıntı olmadı. Sadece popom ve kuyruk sokumum mosmor oldu o kadar🙏🏻
Sebnems Bende hamileligimin o donemlerinde markette kayip dusmustum.ertesi gun doktor kontrolum vardi.doktora sormustum.bicakla silahla yaralanma olmadigi surece bebegin bulundugu su onu korur demisti.
edagvnc Eşim dayanamadı dr gittik kalp atışını dinledik sorun yokmuş çok şükür 🙏 hepinize teşekkürler içimi rahatlattınız ama ben kocayı rahatlatamadım 😘😊