Semre42 Kizlar ebenin de yonlendirmesi ile 36 haftamda perine masajina basladm cok agri hissediyorum ben yaparken sizde de oluyot mu sanki orasi kapanmis gbi hissediyorum daralmis gibi benim gibi hiss3den var mi acaba 🤔???
Zeynep9398 Semre42 perine masajı kadar yapamasam da zeytin yağ ile ovalıyırum en azından yumuşatsın diye insallah faydasını görürüm
Zeynep9398 Semre42 perine masajı kadar yapamasam da zeytin yağ ile ovalıyırum en azından yumuşatsın diye insallah faydasını görürüm
Bebektsk Semre42 aynen bende öyle hissediyorum sanki kapanmış diyorum ne yapacağız bilmiyorum çok zormuş
Semre42 Birgaripgebe zeytinyagi ile vajinana bas parmagini gecirip iceride u isareti yapiyosn canm bu rahim agzinda acilmanin kolay olmasi ve yirtik olmamasi icin alistirma tarzi bsey ebe ye gidiyomusun bahsediyor gebe okullarinda
Semre42 Zeynep9398 insallah canim rabbim yardimcimiz olsn ben 3 gunde bir deniyorum ama yok agrisina dayanamiyorm
Semre42 Bebektsk normal dogum sancisina nasl dayancaz bu smdi boyleyse 🙈 doktorum cinsel iliski yasayin diyor acilma olut diyot ama esimde cesaret edemiyor ne yapcam bilemedm
Bebektsk Semre42 onu bırakmadım allahtan korksada cesaretlendir çünkü o da gerçekten işe yarıyormuş benimkinde korkuya ama zorla yaptırıyorum bende 🙈
Ga35 Semre42 ben doktoruma sordum yapiyimmi diye bilimsel hicbiseyi yok onun mikrop kaparsın inanmayn şöyle seylere dedi 😬🙄🙄🤨
sevdicek Semre42 valla eşime yaptırmayı düşünüyorum kendim yapamicam gibi görünüyo sen de eşine yaptırmayı dene bence