Ayaf 1234seda canim benim durumumdan dolayi 1haftadan bir bile gitdigim oluyor..12haftasindan sonra inwAllah bir sorun cikmazsa 1aydan bir gidilecekmiw.
Medine_1992 Canım doktordan doktora değişiyor ben 12 haftalığım ve devlette kontrollerin bu haftaya kadar 3 haftada bir cagırdı ben çok erken öğrendim gebeliğim birde 😌
Deletedmom029 10 gün de bir duruma göre 3 günde bir gittiğimizde oluyor. Benim gebeliğim yüksek riskli olduğu için en geç 15 günde bir en erken haftada bir görmek istiyor doktorum. Ben 2 ayrı doktora gittiğim için haftada bir gitmiş oluyorum.
Deletedmom029 ArzuK teşekkürler, ileri derece trombofili, haşimoto tiroidi, geçirilmiş gebelik kaybı ve birçok hastalığım oldugu için doktorum yakın ve sıkı takip yapıyor.
Gulbeyazk 1234seda 18 haftaligiz üç haftada bir gidiyorum genelde ama iki aydır doktorum dört hafta sonrandiyor ben sıra bulamadigim için erkene kaydiriyorum 5 kez gitmişim toplamda
ZeynepCan 31 haftalığım detaylı da dahil,toplam 5 sefer gittim.bi sıkıntı olmadıktan sonra ilk aylar sık sık gitmek gerekmiyor.son aylarda daha sık çağırıyor
Semooshh 8haftalık öğrendim zaten 3hafta sonra dedi. Ondan sonra da ayda 1gel dedi bu ay daha randevu, bulupda gidemedim, 😔
Mlssa 1234seda 5. Haftada ve 8. Haftada gittim, sonrasında bir riskim olmadığından ayda 1 gidiyordum🙏🏻
ikicocuklubiranne 1234seda 12 ye kadar iki haftada bir 12. Haftadan sonra Aydan bir 35.ten sonra haftada bir 😊