Ysmnctnky84 Merhaba bayanlar 😊 Şu an 19+3 günlük hamileyim ve 6,5 kg aldım çok mu öndeyim kg olarak bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler 😊
edagokhan Ysmnctnky84 24 haftam 7 kilo aldım bende ama hamurişini çok abartmıstm şimdi biraz frenledim mecburen başlangıç kilonda önemlidir tabi ben 58 dim 😏
shdemir edagokhan Bende 58 le basladım 28.haftamdayım 9 kilo aldım 😒 ekmegi makarnayı ve pilavı bıraktım😊 yoksa önüne gecilicek gibi degil bu istah😑
HandeMersin Lamelif bende aynı hafta ve aynı kilo aldım sizin gibi doktor kilo konusunda birşey dedi mi size?
Fatosruzgar Merhaba bende 18 haftaligim 2.5 kilo aldim 54 kiloyla hamile kaldim insallah hedefim toplamda 9 kilodan fazla almamak umarim ileriki aylarda istahim tavan yapmaz. Ama su 23. Haftada 1 kilo alan arkadasa cok ozendim 😁
busraemrahertuhrul Fatosruzgar 23haftada bir kilo alan arkadaş da alacsk merak etmeyin 😁bende ilk dört buçuk ay bir kilo bile almamıştım 5.6.7ayda auda üçer dörder almışım ama şıan yavaşladı herkez diyorki işte son aylarda alıyorsun falan filan ama bence o koku hassasiyetinin gittiği mide bulantısının geçtiği bebeğin büyümwye başladığı evrede ben hiç doymuyordum şimdi 36+4deyim 11kilo almışım toplamda
Hatce06 Ysmnctnky84 bende 19 haftadayım cok iyiyorum Allah dan sımdıye kadar 2 kılo aldım sonrası Ne olur bilmem 😂 Aman bebekde sıkıntı olmasında alırız Ne olacak veririz sonra😂
Serdogrul 81 kiloyla başladım 87.3 ile hamıleliğim bitmek üzere kısmtse Perşembe oglumu kucagıma alıyorum. Saglıklı beslendıkten sonra kilo almıyosunuz bebiş alıyo kiloları 😊
Haviii 13+6 Haftadayim, suanda kadar +2,5 kilo aldim Boyum 1.51,kilom 57 ☹,minion tipliyim Acaba ayni tipde olanlar ne kadar aldiniz sonuna kadar? Ve Dogumda ne kadar Kaybettiniz
Hasgulselin Haviii benim boyum 156 40 kiloyla hamile kaldım 27+4 oldum şuan 48 kiloyum hayatımda ilk kez 40 kilonun üstüne çıktım çok zayıftım
Asrinbaby Esrakm Aynıyız canim ya 😣 ben kilo almak için diyetisyene giden insandım boyun 175 kilom 55ti şimdi 61 62 oldum 19 haftada ama gece 1 de bile yemek yüzebiliyorum acıkıyorum uyuamıyorum napayım 😂 nasil kilo almayacağız hem çok kilo almazsan çatlamazsın diyi doktorlar
Burcu1626 28 haftalığım 7 kilo aldım ilk beş ay bir buçuk kilo almıştım beş aydan sonra alınıyor asıl kilolar o yüzden ilk aylarda daha dikkatli olmak gerekiyor