Birkedibirbebek Kalbiminsesi ay her sabah o gün bu gün mü diye uyanıyorum ama asssla hiçbirşey olmuyorr😂
ftmhmt_6 Kalbiminsesi yatamıyorum oturamıyorum zor nefes alıyorum benimde 37+3 bebeğimin hareketleri baya azaldı tıkanıyorum artık gelsin istiyorum oğlum sağlıkla inşallah
Kalbiminsesi Ecmelinannesi aynn beklioz bi yandanda gunu dolsa diyorum tasindik ev yerlessein kafam allak.bullak😶
Eslemesilaaras Sag salim kucagimiza alalim da canim ama gelmek bilmiorlar. Bende agri ve rahimde baski var sizde durumlar nasil
Kalbiminsesi Eslemesilaaras benim rahim kemikleri agrio bide iki gundur limon sarisi akinti oluyo farklilik olarak
Birkedibirbebek Kalbiminsesi aynen öyle yaa sabah uyanıyorum kasıklarımda bi ağrı mutluluktan uçuyorum ayağa kalkıyorum geçiyor 😂 valla artık yıldım doğsun hayırlısıyla sağlıkla vakit geçmiyor ya
Mhnds2357 Seyda_syd aynı soru için girdim, 37+0 hareketleri eskisi kadar fazla değil. Arada bir bi vuruyor geçiyor sanki 🤷🏻♀️
Seyda_syd Mhnds2357 benimde bu hafta vurmalarda azalma ve yumuşama oldu hareketsiz değil ama öncesine göre azaldı