ozge88 Kizlar 25+5haftalik hamileyim meraj ettigim bebegimin yuzunu daha renkli olarak goremedim detayli ultrosondada goremedim gostermedi daha dogrusu com hareketliydi cekilirken herkesin bebeginin yuzunun oldugu ultroson kagidi oluyor elinde kacinci haftada yuzunun renkli olarak gozukur bi bilginiz varmi
R_abia ozge88 23. Haftada görmüştüm ilk renkli olarak 34 haftalığım şuan doktorum her muayenede renkli olarak yüzünü de gösteriyor. Sizin bebek mi göstermiyor yüzünü ?
Serpilsaltikalp ozge88 ilk gebeliğimde bebeğimin yüzünü 38. Haftada gördük 😊. Göstermemişti o zamana kadar
Sldalpay ozge88 36 haftadayım sadece bir kere görebildim genellikle elleri yüzünden oluyor ve kendini göstermiyor
Zade ozge88 Canım ben 17.haftamda bile çıktısını almıştım bu dr unla ilgili bişey ve dr nun kullandığı ultrason cihazıyla
ozge88 R_abia 20 haftalikken detaylida renkli olarak gostereyim demisti gostermedi yuzunu onumuzdeki hafta gidicem kontrole 26 haftayi gecicek herhalde gorebilirim
ZehraAlbayrak Benimkide ya hep arkasi donuk bas asagi.. sirtini goruyoruz. Detayli usgde gorduk bikere baskada hic gormedik. Cikolata fln yiyorum gitmeden ama nafile donmuyo onunu