elifiiimm Kizlar merhaba 21.haftadayim normalde bebegimib tekmelerini daha yukarda hissederdim dun aksamdan beri çok asagida sanki vajinam seyriliyo gibi bi his var sizde de böyle oldumu hiç bu kadar asagida hissedince korktum bi sıkıntı var midir
[silindi] elifiiimm ben 22.haftamdayım vajinamın üstünde hissediyorum. Doktor kontrolünde bebek nerde demiştim dedi ki her yerde. Bi orda bi burda olabilir.
elifiiimm [silindi] ayni sayiliriz persembe gunu detayli ultrason cekilcek o zaman sorcam bende ama bi anda oyle hissedince korktum internette bebegin esinin asagida olmasi falan yaziyo insallah oyle bi sknti yoktur
Zbyd Bende 21 haftalik hamileyim ve vajinamda hissediyorum benm ki kız bebek annem kız bebek kasıkta olur sende hep kasığımdaydin dedi
[silindi] elifiiimm doktor içinizi en rahatlatacak kişi🙏 Ama şuanlık kafayı takmayın bence bebek içerde yeri çok olduğu için dönüp duruyormuş. Bide daha bu haftalarda olunca aşağıda olması da normalmiş. Sanmıyorum eşiğinin aşağıda olmasıyla alakalı olduğunu hiç öyle şeyleri okuyup kafanızı bulandırmayın orda çok kötü şeyler yazıyor nedense. Doktora gidince rahatlarsınız zaten 😌
Betulby elifiiimm canım detaylı ultrasonu Ahmet bey mi yapıyor başka bi yerde mi yaptırılıyor? Birde Ahmet bey kaçıncı haftada cinsiyet söledi size😊
elifiiimm Dogru soyluyosunuz internette nedense hep en kotuleri yaziyo rabbim hepimize hayirli dogumlar yapmayi prenseslerimize zamaninda kavuşmayı nasip etsin 🙏😍
elifiiimm Betulby detayli ultrasonu asagida dogumhanenin orda baska bi doktor bakiyor raporlari ahmet beye goturuyosun 🙂 12.haftada %90 kiz dedi ahmet bey sonra 17.haftada %100 dedi siz kactasiniz 🙂
Betulby elifiiimm bende 16 olucam bu hafta 😊 banada 12 de %80 kız dedi bu hafta persembe gıdıcem netleşir diye düşünüyorum😊 detaylı da farklı bi ücret faln ödeniyormu😊