Yarrren Merhaba ben Selda bebeğim 20 haftalık ve beynin de boşluklar olduğunu beyinciğin gelişmediğini Kalbinin ise normal bir insanda 4 odacık olması gerekirken bebeğimin kalbinde 2 odacık oluştuğunu ve kalbinin sağda olduğunu öğrendim bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise şu aralar tavsiye ve önerilere çok ihtiyacım var...
Samnur Yarrren Allah yardımcınız olsun canım İnşallah bundan sonra gelişir düzelir. Başka bir doktora daha gösterin belki yanlış görmüş olabilirler.
Eceyavuz Yarrren allah yardımcın olsun tek bi doktorla sınırlı kalma baska doktorlara da görün insallah düzelir rabbim dermansız dert vermesin hicbir kulunu da evlatla sınamasın 🤲🤲
Beyzaelitas Yarrren canım merhaba anlayabiliryorum seni Rabbim sana ve o güzel yavruya dayanma güçü versin inşallah güzel haberler alırsın Rabbim yardımcın olsun
PakizeMehmet Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm boyle birsey basıma gelmedi ya da etrafımda görmedim doktor nasıl bir yol izleyecek bu durumda ne yapacak?
Yarrren PakizeMehmet teşekkür ederim 🙏🏻 şu an bir kaç doktora birden gidiyorum ama maalesef ki hala güzel bir haber alamadım dilerim her şey yolunda gider.
Yarrren azizeguneyy teşekkür ederim bebeğin hayatını sonlandırma konusu çok önüme sürüldü ben bebeğimi her halükarda istiyorum ve onlarda düşünceme saygı duyuyorlar
Yarrren Eceyavuz teşekkür ederim amin bir kaç doktora birden gidiyorum ama sonuç hep aynı allah’tan ümidimi kesmiyorum.
Yarrren Minifasulye merhaba doktorlar hâla araştımadalar bana tam bir cevap verilmiş değil izmirdeyim
LeylaCan Yarrren canım benim dedemin kalbi sağda ama diğer konuları bilmiyorum yukarı cıksın diye yazıyorum