Gamzee_ Birminiksusamtanesi Mrvylmz61 Bosnian17 KukyFurMama Serife07 Kızlar kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum hiç umudum yok ama nedense benim dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberler veririm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gamzee_ Birminiksusamtanesi tamam canım haber edeceğim inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bosnian17 Gamzee_ canım bence var hayırlı olsun çünkü ben de bu testle yapmıştım benim de aynı siliklik çıkmıştı kan teati yaptırdım beta 24 çıkmıştı :) inşallah güzel haberi verirsin 🙏🏻
Minikmucizemmmmmmmmmmm Gamzee_ bnce var ama cok kucuk oldugundan silik cikmis belkide testten dolayidir kan testi yapıp emin olabilirsn
tugrakubra_1 Gamzee_ benim de ilk böyle çıkmıştı şimdi 20+1deyiz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Gamzee_ BalDamlam Angelgirl Cido23 tugrakubra_1 Kızlar sonucumm 🙏🏻😍 https://hizliresim.com/VQQGvq hamileyimmmmmm çok teşekkür ederim herkese
Angelgirl Gamzee_ bende reglime 1 hafta varken yapmıştım böyle silik cizgiyi 1 saat sonra öylesine bakayım derken görmüştüm bir tane daha test aldım ertesi gün yaptım oda silik çıkınca kan vermiştim kesinleşti😊
Angelgirl Gamzee_ alırsın öyle hissediyorum canım benim erken olduğu için adet öncesi beta HCG 37 çıkmıştı 1 hafta sonra 1000 leri gordum sonra keseyi derken 27. Haftadayiz 😍
Cido23 Gamzee_ silik cizgi var gebelik çok yeniyse böyle çıkabilir Kan testi en kesin sonuç Gamzee_ Gamzee_
Gamzee_ Angelgirl ayy inşallah ya iki ay önce kimyasal geçirdim yine aynı psikolojiyi yaşamak istemiyorum 😔 Allah m hayırlısını nasip etsin hepimize ❤️