Gmz88 MinakAnne haftamız aynı bende yıkadım ütüledim hastane çantası hazırlanacak sadece erken değil tam zamanı bence
Hllswm MinakAnne ben cantasını bile hazırladım ufak tefek eksikler dısında bence cok gece kalmamak lazım hamilelik bu ne olacago belli olmaz 35te merhaba ben geliyorum diyebilir
Nursevincli MinakAnne tam zamanı bende bugün başladım 34+6dayım hafiften suyum sızmaya başlamış, bebek kanala girmiş her an her şey olabilir diye beşiktem başladık her şeyi yıkıyoruz🙈
MinakAnne Bende az eksiği kaldı zibinlar tulumlar sade alt ve üst almayı düşünüyorum şimdilik doğumu bekliyorum sadece
MinakAnne Sizler doğum çantasına neler koyacaksınız eksiğim varmi şuan hiç bilmiyorum 7 li hastane çıkışı buldum onu aldım ben eksik varmı şuan hiç bilmiyorum
Nursevincli MinakAnne forumda biri yazmış deneyimler diye. Sezeryan olursa 2gün hastane yatışı için 2 gecelik bir sabahlık. Bebek için 2 tane 10lu 1tane 5li çıkış, ağız mendili, bez. Hasta bezini hastane karsılamış depend bezlerden almamış evde ped kullanmış
Mucizemsinseenn MinakAnne ben 33+2 yim geçen hafta yıkadım bu hafta ütüledim hepsini yerleştirdim bence sizde yapsaniz iyi olur ne zaman gelecekleri hiç belli olmaz
Nursevincli MinakAnne olsun tamamlanır ufak ufak almaya devam edin. Hiç bişey tam olmuyo zaten Allah kolaylık versin hepimize
Eminehmc MinakAnne Bende 35 haftalığım geçen hafta hepsini yıkayıp ütüleyp hastane çantasını hazırladım hastane çantasına bebek için 5 tane 5li takım koydum 2 tane yedek alt bi tane uzun çıtçıtlı badi 1 tane yelek 5 tane çorap 1 ince 2 kalın battaniye koydum 4 tane ağız mendili koydum sadece bez koymadım daha bide biberon koyucam ben fazla fazla koydum hastane çok yakın değil ne olur ne olmaz diye
SevalK MinakAnne hiç erken değil ne olacağı belli olmaz ben 35+5 im çantamdan bebişin dolap içi yerleştirmesine kadar her şeyi hazır
Sldalpay MinakAnne ben 32 de yıkayıp ütüledim 37 haftaya girdim iyikide erkenden hazırlamışım bu haftalarda sancı ağrı açılma vs olması mümkün olduğundan herşeyin hazır olması avantaj hastane çantam ve kendi çantam hazır erkenden gücümüz varken yapması daha kolay sıcaklar malum birde etkiliyor iNsanın yapası varsada yapamıyor
SevalK MinakAnne dr brown aldım ben ama Türkiyeden çekilmişler nette var sadece erken doğum riskim var yatıyorm sürekli iyi ki yapmışım her şeyi🥺