Dilkk Ben pazartesi doktora gittim bana 5+4 haftalik hamile oldugumu 19 mm kese oldugunu soyledi dün baska bir doktora gittigimde 4 haftalik hamile oldugumu keseminde 16 mm oldugunu soyledi kese kuculurmu zaten dusuk tehlikem vardi kafam cok karisik
AYsegulusal Dilkk ultrason makinaları değişik gösterebilir ben aynı gün üst kattaki doktor ve alt kattaki ultrason odasında bebeğin kilosunu farklı sölwdiker yani cihazlar farkedermiş
Dilkk Ozican bende anlamadim ya ilk gittigim ozeldi doktor ilgiliydi dün gittigim devletteydi lafı zorla azindan aliyordum sanki sinir oldum
Ayaf Dilkk canim evet korkmana gerek yok..bazen ultrasonlarda farklilik gostere biliyor..bende farkli iki ultrasona gitdim.bir hafta arayla gosterdi..korkmana gerek yok.bazende ovulasyon gunune gore degiwir.
Ananasgibiana Dilkk evet karindan baktiklariyla alttan muayenede olcu ve gun degisebiliyor yani canini sikacak bir durum olmadigini dusunuyorm sahsen :)
Dilkk AYsegulusal insallah oyledir cnm hic hamilelik belirtimde yok ne mide bulanmasi ne gogus agrisi o yuzden kafama takildi acaba düsükmü oluyor diye
AYsegulusal Dilkk stres yapma cnm herkes de hamilelik aynı olmaz ben de hiç midem bulantı filan olmadı güzel düşün güzel olsun 🙏 🙏
Ananasgibiana Dilkk daha cok yenisin ilerleyen haftalarda baslar muhtemelen sen kafaya taktigin icinde psikolojk bu sekilde dusunuyor olabilirsin