fadimeozbas Kızlar çok garip şeyler oluyor, hayatım boyunca kokoreçten nefret ettim bi kere eşimin zoruyla yedim kokusunu bile 100 metreden alıp koşarak uzaklaşan ben canım acayip kokoreç istiyor ve yenmemesi lazım, zaten midye diye ölüyorum o da yasak 🤦🏻♀️
SenaGuse fadimeozbas vallahi 5-6 kere yemişimdir kokoreci bi sorun da olmadı çok şükür 😄 Yiyin ya da yemeyin sakın diyemem ama dayanamayacak gibiyseniz doktorunuza sorabilirsiniz
Aminem2020 fadimeozbas ben canim isteyince yiyorum cnm abartmamak şartıyla doktoruma sordum yiyebilirsin dedi
Hazaldalilar fadimeozbas kokoreççinin önünden geçerken canım çekti yedim valla hemde saniyeler içinde evet zararlı ama çok canın istiyorsa tadına bak derim😌 Allah’ın izniyle hicbirşey olmaz
fadimeozbas @SenaGuse Hani birde çok temiz yapan bi yerde olması lazım😄Şu an yaşadığımız yerde de yeniyiz bilemiyorum meresi temizdir
Esila-22 Benim canımda gebelikte sakıncalı ne varsa onu çekiyor.. Hamur işleri, kızartmalar, dürümler, ekmek arası dönerler, simit vs 😄