Cerenyrt 35+2 sabah hafif kanamam oldu. Hst geldim rahim ağzı kısalığım çıktı. Yatışım yapıldı iğne serum vs yapılacak anladğm kdryla doğum başlangıcı sayılablyr. Burdada çok okumuştum ☹️ İyi şeylerde okudum engellenip sonra doğuran engellenemeyen doğuran... hakkımda hayırlısı inşallah.. dualarınızı bekliyorum 🙏🏻
LeylaCan Cerenyrt canım 25 haftadan beri engelleniyor benim 32 olucaz nerdeyse içini ferah tut insallah 🌸
Zeydo Cerenyrt haftanıza şükredin🤲 İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Bende 22 haftalığım aynı durum var salı günü serklaj olucam inşallah sabreder yavrularım🤲🤲
freuze Korkmayın haftanız çok iyi.Rahim ağzı kısalığında en önemli şey istirahat. Ayakta uzun süre kalmamanız önemli bebeğin rahim ağzına baskı yapmaması açısından. Sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah.
Cerenyrt freuze bilgi için teşekkürler kıçımı vurup yatssm kurtlu gibiyim 🤦🏻♀️ Ama yatacaz bu saatten sonra yapacak bşy yok yavrun sağlıkla gelsinde 💞
Cerenyrt LeylaCan sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah. Allah yardımcımız olsun 💞 içime su serptiniz inşallah sorunsuz kısa zamanda çıkarım bende
LeylaCan Cerenyrt amin insallah gecen haftada artık son damla oldu doktor yataktan kalkmamı yasakladı dikkat edersen yükseliyor gercekten