Esradgc cilekanne canım sanmıyorum almazlar 38 haftayı doldurmadan biraz zor neden böyle birşey istiyorsun bebeğin için sağlıklı olan ne kadar çok kalırsa o kadar iyi
Suhedaa cilekanne emin ol herkesinki zor geçiyo canım ama bebeğini. Düşün gelişimini tamamlamasını sen kurtuldum dersin ama Allah korusun bi sorunu çıkarsa yavrunun çok pişman olup üzülürsün
Nemoanne cilekanne Neden ki? Benim erken suyum geldi 36+1 de doğdu,2 gün yoğun bakımda 1 gün hastanede kaldı, çok zordu. Emme refleksi oluşmamıştı 3 hafta sonunda emdi çok zorlandık. Riskleri ve zorlukları göze almak istemisiniz bunun yerine
Tntuna Daha ciğerleri tam gelişmedi ki . Dayanamaman için ekstra bi sebebin var mı? Bir komplikasyon falan mı oldu?
logvin Henüz çok erken, hiç bir doktor riske girmek istemez, bazı gelişmeler bitmedi, en az bir iki hafta daha dayanman lazım, bebeğin sağlığı herseyden önemli.
espalp cilekanne almazlar canım bence bi sağlık problemi yoksa. Ben 38+0’da istedim doktor ona bile erken dedi. Durabilecekse dursun 39’da yaparız dedi 🤷♀️ Sağlık problemin mi var?
Kbr1212 Valla canım bende 36. Haftadayım inan çok zorlanıyorum bel agrım kasılma sanci adım atamıyorum yatsam yatamıyorum. Tabi herkesin acısı dayanma gücü farklıdır eminim Ama ben dua ediyorum haftası dolsun güzelce gelişimini tamamlasın diye. Doktorlarında sanmıyorum bu haftada isteğe bağlı sezaryen yapacaklarını
Zeynepzeze Gebelik zehirlenmem var doktor yine de 1 2 hafta daha bekleyelim dedi. Yani bir risk olmazsa sanırım 38 e kadar bekleyecek. O yüzden alacağını zannetmiyorum. Yalnız gerçekten çok zormuş bu haftalar artık ağrıdan ağlıyorum. O yüzden anlıyorum seni
Rayma Benimde kemik iliği ödemim var. Yürüyemiyorum. Koltuk değnekleri ile tuvalete gidiyorum anca. Egzama var. Kaşınıp duruyorum. Ellerimdede hafif ağrı başladı. Çok Zor geçiyor günler. Bende bi hafta erken alsakmı dedim ama doktor 39 bitmeden almaya yanaşmadı.
1ogrencianne cilekanne 36+3’üm ben de. Neye sabredemiyorsun yani ne gibi zorluklar yaşıyorsun. Bende daha belirti yok son güne kadar bekleyeceğiz gelmezse doktorum hiç sezaryenden yana değil...
[silindi] cilekanne alırsalar bende 37 de falan aldırcam daha 32 haftalığım küçük bebeğim var 16 aylık çok kötü çok huysuz sürekli kucak istiyor ve tepiniyor tekmeliyor karnımı zaten ağır hep kucagımda onu taşıyorum aniden gelip Zıplıyor falan karnımdakine birşey olmadan dünyaya gelse bari 😢
Demet71 35+4 Te zorunlu sezaryen oldum. Çok çok önemli bir şey değilse aldırmayın bebeğinizi. Dışarıya alışması zor oluyor. Çok küçük çok korumasız oluyorlar. Sarılığı daha zor atlatıyorlar. Sürekli anne karnındaki pozisyonunda duruyor. İnanın dayandığınıza değer