Serpilsaltikalp Evet tabiki çok memnunum 12,16,20. Hafta kontrollerimi kendisi detaylı ultrasonla değerlendiriyo 20. Hafta için haftaya gidicem işte. Önceki gebeliğimde karşılaştım Melih beyle memleketimde bana bebekte olan kromozom bozuklukları söylenmedi görülmedi ciğerleri su toplamıştı yaşama şansı 0 dı ve bilemediler. Hemen bi perinatolog arayışına girdik atladık İstanbula ve Melih bey ile karşılaştım oraya gittiğimde herşeyi gördü acı gerçekle yüzleşmiştim gebeliği sonlandırdık maalesef kader kısmet dedik. Melih bey bana psikolog oldu, abi gibi tavsiyeler verdi, eşimi de beni de çok rahatlattı 1 sene sonra yine hamile kaldım her mesajıma sabırla cevap verip her telefonda sabırla dinliyor. Türkiyenin çok başarılı sayılı profesörlerinden hiçbir detayı kaçırmaz 🍀 ve kontrollerimi Melih bey ile sürdürüyorum baş belası oldum ona biraz 😂çok pimpirikliyim şükürler olsun şimdiye kadar herşey iyi seyrediyor bi sıkıntı yok çok güveniyorum ona. kendisiyle tanıştığımız ve karşılaştığımız için de çok mutluyuz kesinlikle tavsiye ederim 🙏