Hilahila Tam 2 senedir evliyim. Evlendikten 7 ay sonra ilk gebeliğimde düşük yaptım. 1 sene sonra tekrar aynı dönemde hamile kaldım. 26. Haftamdayım. Her şey yolunda çok şükür
Ltfy Bilinçli bir şekilde 6yıl sonra 👼🙏 merak ettiğim bişey var korunmayı bıraktık 7 Ay 1 yıl sonra oldu diyen arkadaşlar korunmak için ilaç mı kullandınız? Hani ortalarda gezen bir safsafa varya ilaç kullananlarda geç oluyor Die doğruluk payı varmı merak ettim🤔
Alpkrkmz 3 sene sonra hamile kaldım şimdi 33.haftadayız.ama evlendikten 6ay sonra çocuk istedik fakat olmadı her testi yaptırdık hiç bir sorun yoktu. Tam tüp bebek için onay geldi adet olunca ilaçlara başlayacaktım ki adet olmadım 🙏🥰 şükürler olsun
NihanMine fatmanurercatim 7 ay sonra 😍 en başından beri denedik ama 7. Aya nasipmiş şükürler oldun daha fazla aratmadı Rabbim
HNur_06 Mutire yook adet olmaya devam ettiğim için hiç düşünmedim. Bizim için de anlatılacak değişik bir anı oldu 😁
Melek20 fatmanurercatim 1.5 yıl olduğunda şahsen bekleme kararımız vardı adım kısıra çıkınca bir nevi mecbur kaldım🌹 ama çok şükür yavrum iyiki benimle😊
Haticemre21 Melek20 öyle olur maalesef 2 yıl beklemek istersin ama etraf hani çocuk yokmu yapanmadnz bi çocuk bilmem ne derler sanki sen istemissin olmamış gibi