Ozgemlym 2 yıl sonra süpriz geldi henüz düşünmezken 1 yıl daha bekleriz derken 😊 ama iyiki geldi prensesim şükürler olsun 🙏
Sinem0070 rabbim tam 6 yilimizda nasip etti allaha sükürler olsun simdi 25 haftalik ikizlerime hamileyim elhamdüllilah 🙏
tugrakubra_1 Cagla22 kucağınıza aldıysanız hayırlı evlat olsun,hamileyseniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊🤲🏻
Ozgu fatmanurercatim 1 ay snra hemen hamile kaldim malesef düşük oldu ama şu an hamileyim evlendiktn 7ay sonra oldu 😍
Suheyla19A fatmanurercatim ilk 5 ay korundum 7.ayda hamile kaldim dusuk yapinca 2 ay sonra yani evliligimin 9.ayinda tekrar kaldim cok sukur rabbime❤
Demirleblebi Biz sevgiliyken bile nasıl bir bebeğimiz olur, gözü kaşı kime benzer falan diye hayal kuruyorduk. 1 sene ben işlerimi oturtmaya çalıştım, evlenince yeni bir muhit yeni bir ev bu değişimlere alışmak için zamana ihtiyacım vardı. Sonra baktım zaman geçiyor, eşim çok istiyor , bende çok istiyorum ama benim kariyerim nedeniyle bahanelerim de bitmiyor. Asla tek çocuk istemiyorum. Mutlaka kardeşi olsun istiyorum en az bir 5-6 yıl ara desen ikinci çocuk için yaşımız ilerlemiş olacak. Tamam dedim eşime artık bende istiyorum. Herkes en az 3-4 ay hatta 1 sene sürüyor hamile kalmak demişti. Niyetim yaz sonu hamile kalmaktı. Ama allah isteyen herkese nasip etsin şanslı olanlardanmışım. 19 Şubat falan gibi doğum kontrol hapını bıraktım. 25 şubat regli oldum. Mart ortalarına doğru ağzımda bir pas tadı, sürekli uyku hali ve inceden bel eklem ağrısı başladı. Doktora gittim üşüttüm falan herhalde diye.😂 doktor hamilelik ihtimali varmı diye sordu o kadar eminimki ilk ay hemen olmayacağından yok dedim. Basit bir takviye vitamin verelim çok grip gibi de değil dedi. Vitamini kullanmaya başladım ama hiç bir işe yaramadı. O kadar uykum oluyordu ki işe arabayla gitmeye korktum kaza yaparım diye o kadar çok uyuyordum. Sonra 21 martta hamilelik belirtilerine baktım internetten aklıma şüphe düştü. Gittim test aldım negatif çıktı. 1 gün sonra bu erken gebelik testi diye bir şey olduğunu ve daha garanti sonuç verdiğini öğrenilince onu yaptım. Kabak gibi kırmızı çift çizgi çıktı. Hemen doktora gittim kan testiyle de onaylandı. Akşam eşime sürpriz hazırlayıp söyledim. Çok şükür 26 haftamız. Hepimize istediği zamanda evlat sahibi olmak ve kucağımıza almak nasip olsun.
minikmucizem1_ Valla bi süre korunup istedikten sonra da hemen hamile kalanlar çok şanslısınız bende 2014 yılında 18 yaşımda evlendim ilk 8 ay falan eşim korundu korunmayı bıraktık acı gercekle karşılaştık olmadı bi türlü hamile kalamadım 2016 yılında dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandı çok şükür sonra rahim filmi çektirdim açık cıktı yine olmadı ta ki 3 ay öncesine kadar, hamile olduğumu öğrendim çok geçmeden yine hüsran buda dış gebelik olmuş buda önce kürtaj oldum sonra iğneyle solandı işte bazı şeyler istediğimiz gibi olmadı allah hepimizin yardımcısı olsun kimseyi çaresiz bırakmasın sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum 🌹🌹