cicegim1996 Ascvk bende furkan koyucam oğlan olursa yanına da muhammed ismini koyucaz yani FURKAN MUHAMMED 😇😇😇😇
Ascvk Gulsahcann çok şaşırdım şuan eşim Furkan emir diyor ben Furkan Aras yada Furkan siraç diyorum 😀😀
Deletedmom0071 Ascvk Allah aşkına siz yapmayın ağır gelir ağır gelir. Bir bilene sorun ağır gelir mi diye ama sırf ağır gelir diye güzel isimlerden mahrum etmeyin çocuklarınızı 🌸☺️
Ascvk Deletedmom0071 valla canım benim kuzenlerimin çocuklarının hepsinin isminin başında Muhammed var hepsi inanılmaz ağır çocuklar. Ve bazı hocalar da ismi kaldıramıyor çocuklar diyor 🤷🏼♀️
Deletedmom0071 Ascvk yani genetik faktör hiç rol oynamıyor mu ☺️ Bence yanılıyorsunuz. İsim ağırlığı sağlık konusunda kendini gösterir yaramazlık vs de değil. Peygamberimiz isminin konulması konusunda ısrarcı bence bize ağır dedirttirenlerin amacı farklı 🙋🏻♀️🌸
yorumcuanneniz Ascvk mesela niyet etmiş annesinin ismini koyucak ama annesi ismi vermese kalbinden olmasa o isim ağır gelebilir öyle deniliyor bizde 🙄
Ascvk Deletedmom0071 tabi ki de etkili ama ben çevremde bi kaç kişinin belirli yaşa geldikten sonra hocanın söylemesi ile isim değiştirip hayatının değiştiğine şahit oldum. Bazı isimlerin kaderi var ben buna inanıyorum açıkcası
Deletedmom0071 Ascvk öyle bir şey gerekliyse tabi ki olur. Ama öyle olacak bu isim ağır diye de koymamak saçma çünkü herkesin yıldızı farklı ☺️🌸
Ascvk yorumcuanneniz valla canım şimdi çok hoca var her hoca ayrı şey söylüyor bende bilemiyorum hani anlamlı isim koymak gerek ona dikkat etmeliyiz 🤷🏼♀️
Ascvk Gulsahcann valla eşim kesin Furkan diyor ona kalsa tek isim yeter ben istiyorum başka bi isim 😀😀
Ascvk Deletedmom0071 aynen öyle doğru canım ☺️ Ben ailemden gördüğüm kadarı ile bi kaç isim var aynı hayatları yaşıyorlar o yüzden dikkat ediyorum Bazı isimlere 😀