nalan28_ Ever öyle oluyor haklısın ben de kaç kere yaZdım kimse cevap vermedi. Ben serklajlııyım benim gibi olanlar özellikle hiç yazmadılar
yorumcuanneniz YesimOzan valla ben senin ismini ilk defa gördüm kaynana postuna yorum atan biri değilim ama bilgisi olan birileri görmüşse cevap verirler kesin bilgisi olmayanlar girip sana yalan mı söylesin
El_mu İyide herkes senin yazına cevap vermek zorunda değil ki yada gormuyor bılmıyor olabılır de neden cevap gelmedi dıye kaynana postlarına atıldın :) Bende dün acil bir sorun için yazdım bir kişi bile yazmadı olabılır bir ben yokum cunku ve kimse doktor değil bilmeyince susuyorlar halıyle
Smraozn12 YesimOzan sorun ne cnm? Bilgim varsa cvplarız bu arada bu zamana kadar kaynana postuna cvp atmışlğm yok hiç hep bilgim oldugu ve yaşadgm seyler dgrultusunda cvp veriyorum 🥰
Deletedmom3 Sildim demişsiniz ama forumda silme isini sadece adminler yapiyor diye biliyorum. Nasıl silindiğini tarif eder misiniz ben de sileyim
MrsG Deletedmom3 evet öyle bir özellik yok. Baktım ama önemli bir post açmışlığını da görmedim. Yanlışım varsa da affola. Ama bu post da çok gereksiz şu an.
Nesliiiiiiiii YesimOzan iyidi şuan herkes sorununuz neydi die yazıyor hiç birine cevap vermiyorsunuz bide siz bu soruna cevap verseniz
Terspektif YesimOzan siz postu kendiniz sildiğimize göre kısa süre içinde cevap gelmeyince siliyorsunuz. İnsanlar telefon elinde post açıp cevap vermenizi beklemiyor heralde. Resmen forumdaki insanlara trio atıyorsunuz. Komik gerçekten
dryttk YesimOzan belki sorduğun soruyla alakalı bilgisi olmayan kişiler görmüştür onun dışında herkes cevaplamaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla... bende bakıyorum sıradan hepsine bilmediğime yorum yapmıyorum
Deletedmom0071 Hele hele triplere bak. Hormonal bir sıkıntı herhalde. Size ne canım isteyen yemek tariflerine yorum atar isteyen kaynanasını çekiştirir. Siz milletin keyfinin kahyası mısınız? Google a sorun o daha çok şey biliyor. Bu arada beğenmezseniz hesabınızdan çıkış yapıp gitme gibi bir seçeneğiniz de var. Haddinizi bilin!
Nesliiiiiiiii MrsG kesinlikle yok silme özelliğide hemn kısa sürede yapılıyor bi kaç dkdan sonra silemiyorsun bu soruyor s bi dk snra siliyor herhalde😂