butterfly4 Kızlar oyun halısı alan ya da kullanan var mı? Kullanışlı birşey mi, boşuna almak istemiyorum gereksiz birşeyse
zcolak butterfly4 bana kız kardeşim verecek. Ama bence olmasa da olur üzerinden sarkan oyuncaklar falan belki çocuğu bir müddet oyalamaya yarıyor olabilir. Temiz bir pikenin falan üstünde de yatabilir bence.
SalihaSomuncu5 butterfly4 42 liraya almayi dusundugum biyer var ama bnde kararsizim. Fyatida iyi aslinda
Gsdebal butterfly4 kesinlikle gereksiz bişey canım 😊 ilk bebeğimden biliyorum bebek onla ilgilenmeye başlayınca zaten dönmeye hareket etmeyede başlıyo ve halıdan çıkıyo bu yüzdenn hiç bir işe yaramıyo
ZeynepCan Kış bebeği olursa yere koyarken içine sinmiyor insanın altına battaniye vs sermek gerekiyor ekstra.yada ben çok pimpirikliydim bilmiyorum😬zaten 3-6 ay arası ilgisini çekiyor.döndükten hele emekledikten sonra hiç durmuyor üstünde.Yakınlarında varsa ödünç alınabilecek veya temiz ikinci el alınabilir birşey bana kalırsa.sonra elinde fazlalık yapıyor.
Defnealinam Bn ogluma alamamıştım ama kızıma aldım bımden uyguna gelmiştı bıde hosuma gıttı kii bebegı dıye bnde bıraz pınpırıklıyım😊
zcolak butterfly4 yani “ay iyiki almışız “ gibi bir yorum yapmadı hiç. Ama çok pahalı bir şey değil içinde kalmasın istiyorsan al bence.
SalihaSomuncu5 butterfly4 benim baktigim ufak degil gibiydi ama bakin isterseniz en ucuz bebek market sitesnin adi
butterfly4 @Gsdebal almıyım o zaman zaten baya bi kararsızdım bana da çok kısa kullanımlık bişey gibi geldi o yüzden kararsızdım 😊
espalp butterfly4 bana kuzenim verdi oyun halısını. Çocuk hareketlenene kadar oyalamak için çok ideal bi şey. Üzerindeki oyuncak sayısı fazlaysa hele tadından yenmiyor 😬
Ozge3747 Oyun halısının o aylık bebekler için faydalı ve işe yarar olması için renklerinin canlı renkler olması, oyuncaklarının çok fonksiyonlu, titreşimli, hışırtılı vb ve eğitici olması önemli. Yoksa dikkat çekici ve öğretici olmaz.