Elena3838 Tugba2034 ben sancilarin cogunu evde cektim ki iyi ki oyle yapmisim evde daha rahat oluyosun son sancilar 15 dk ya dusunce gittim 5 cm aciklik vardi 3 saat sonra da dogum oldu
Tugba2034 Mihribali yani suyumuz gelirse 24 saat boyunca evde de durabiliriz oyle mi? Birde su kanli gelirse mi bebek mekonyumunu birakmis oluyordu?
Mihribali Tugba2034 Yeşil su gelirse yapmış oluyor, 24 saat içinde gitmen gerek 24 saat evde dur demiyorum riske atmamak lazım🤗
GamzeAltndas Fasulyem22 suyun gelir açılman olmaz beklersin evde bebegi riske atarsın bazi anneler suyu az olduğu icin kuru doğum yapmış normal doğumda da baya zor oluyor bu durum sonuçta bebegi anne karnında yaşaması sağlayan temel sey aminyon sıvısı
SusamNur Benim anladığım ve inşallah yapacağım şu; Su veya kanama gelirse hemen hastaneye gidilecek Sancılar gelirse 5 dk da 1 e inene kadar evde hareket ederek eğilip kalkarak sancılar karşılanacak,Fatma Ana eli otu suya konulacak duş alıp hastaneye gidilecek Sancı sırasında bagirilmayacak ki doğum sonrası enerji kalsın Epidural çok zorda kalmadıkça takilmayacak Bunun dışında hastanede de duşa girilip masaj yaptırılacak Ebe ve doktor ne derse o yapılacak Hastanede Doğum esnasında ve sancı çekerken oda loş olacak kapı sürekli kapalı olacak bebeğe kavusacagimiz an düşünülecek İnşallah yapabiliriz. Hayalimde böyle bir doğum var 🤗❤️
M-Ali SusamNur aynısını hayal ettim ve yaşadım kendinizi buna sartlayin sancingeldikce yapacakların aklına gelsin kendini salma başarırsın canım inşallah
Zumra04 Fasulyem22 mecbur cunku eger sancın yoksa suni sancı veriyorlar bı kac saat sonra hem bebek hem senın saglıgın ıcın