Duygu02 Sabah kalktığımda camasirimda lekeler gördüm.lavabodada geldi peçete ile silince de fark ettim.ped koydum biraz da onda var şimdi .. hafta sonu olduğu için ne yapacağımi bilemiyorum.yardimci olur musunuz.bu arada 21+6 haftalık gebeyim
Asu20 Duygu02 hangi hafta olursa olsun lekelenme istenılen bir durum degıldır. Hemen bşr doktora görunun. Gecmıs olsun 🙏
Asill Duygu02 bende üç ay boyunca gelmişdi kahverengi leke ardından yerleşme kanaması olmuştu canim dikkat et bol.bol dinlen . Ağır falan kaldırma ..
Cansubasak Ben de14. Haftada yaşadım aynısını koştur koşturan doktpra gittim bir sıkıntı yok olabilir dedi çok yorulmuşsundur güneşte kalmışsındır ya da susuzluk neden olmuştur dedi progestan verdi günde bir alttan o da beni rahatlatmak için rengi kırmızıya dönerse ya da geçmeyen kasık ağrın olursa tekrar gel demişti 1 haftada geçti zaten şuan problem yok
Yusufberru 23 haftalıgım 2gün önce bende de oldu kan seklındenydi ege de muayene oldm acılma varmı sancı varmı baktılar progestan yazıp eve gonderdiler suan kahverengi leke gelıyor ins bi an önce gecer cok korkuyorm erkn dogcak diye.Allahım bizlere bagsılasn yavrularmzı 😥😣