Aysedgrlikrkmz AYsegulusal inşaallah canımmm yaaaa inşaallah güzel hayırlı sağlıklı doğumlar yaparız da kavuşuruz bebeklerimize 🥰
Minikuzum Aysedgrlikrkmz aslında ilkde hic korkmamis tim sezeryandan ama ikincinin ara kısa olunca korkmuyo deilim😐
Bebisim001 Aysedgrlikrkmz bnde eylül annesi olacakken 31 Ağustosa gün verdi normal doğum pozisyonunda inşallah bu hafta kendi gelir gelmezse 31 sezaryene alcak biz biraz iri olduğumuz için 37+2 deyiz
Aysedgrlikrkmz Bebisim001 sağlıkla gelsinler inşaallah yaaa sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alalım da bi gün önce bi gün sonra bşy olmaz inşaallah 🥰🙏🏼
Elwing6 nazende cumaya denk geliyor esimin izin olaylarindan dolayi:) baya korkuyorum..bebegim iri diye sezeryan olacak 🙄 bie yandanda normali denesemiydim diyorum
nazende Elwing6 benim de suyu azalmış ve dönemiyor bu yüzden, şu 10 günü bi atlatalım hayırlısıyla da doğum şekline takılmıyorum. Benim de 38+1 oluyor ayın 6'sında. Nst takibinde olcam sürekli, her şey yolunda gider umarım.
Bebisim001 Elwing6 başımız bir hafta ama göbeğimiz 41 haftalık olmuş kiloda 3960 haftaya kadar 4 kiloyu geçer gelmezse cumartesi sezaryen dedi
istkizannesi Aysedgrlikrkmz korkma arkadaşım,hayatımda verdiğim en doğru karar spinal sezaryen olmak😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aysedgrlikrkmz istkizannesi amin inşaallah yaaaa bende böyle diyebilirim 🙏🏼🥰 Rabbim hepimize sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🥰🙏🏼
Cagla22 Aysedgrlikrkmz canm tam Olarak kaç gün öncesinden gün veriyor ? Bnm ailem uzaktan gelecek çünkü ona göre ayarlayayım bende . Bnm de sezeryan
Aysedgrlikrkmz Cagla22 36+3 te günü kesinleştirdk canım benim ailemde uzakta söyledim ona göre işlerini ayarlamaları gerekiyor filan diye aldık günü 38+2 de de Doğum olacak inşaallah 🙏🏼
Aysedgrlikrkmz gzmyndmrr benim eşi aşağıda olduğu için zorunlu sezeryan maalesef ben normal istiyordum çünkü 😕