Zeynepzeze Zaman durdu ilerlemiyor gibi. Artık doğsun diye bekliyorum gerçekten. 😢😢 ALLAH hepimize güç kuvvet versin
Elwing6 Zeynepzeze aminnnnn nefed alamiorum benim 2haftada önde 36 dayim ama..kilosu 3.5 olmus sezeryan diyorlar sizin nasil durummm
Mervednr Zeynepzeze bende 35+4 sırtım ağrıyor, kaburgalarım batıyor resmen. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum. Kendimi sanki 40 hafta dolmuş doğuramamış gibi hissediyorum 35. Haftada tam 3 kiloydu yeri daraldıkça beni darlıyo 🥴
silacetin88 Zeynepzeze bizde 35 hafta 4 günlüğüz kilosu 2800 dü kontrolde geceleri midemin yanmasından mahvoldum uyku mümkün değil sıcaklarda mahvediyo sanki nefes alırken oksijen yetmiyo 😰 akşamları yürüyüş yapıyorum doktorum normal yapıcaz dedi doğumu bakalım son haftalarımız artık sabredicez
Zeynepzeze Elwing6 Benim 35 te biraz kilosu fazlaydı. 1 2 hafta önde gidiyor dedi. Ama gebelik zehirlenmesi olduğu için 39 40 ları falan bekleyemiycez 😔
Elwing6 Zeynepzeze beklesende 4ü bulacagindan normal dogum sansi dusuk oluyor :( benim oyle ne yazik ki
issss Zeynepzeze Gebelik zehirlenmesi oldugunu nasil ogrendiniz? benimde bebegim 35 haftada ama 37 gosteriyor ultrason
Asliyildirim Zeynepzeze gebelik zehirlenmesi olunca napıyorlar? Benim de 10 gün sonra gelecek doktorum izne çıktı. İki gündür elim ayağım şişiyor nefes alamıyorum gece uyurken, korkuyorum zehirlenmeden doktor gelse test yaptırıcam ama. Nasıl anlaşıldı zehirlenme olduğu sizde?
Zeynepzeze issss Bebeğin önde gitmesi ile alakalı olan bişey değil. Tansiyonlarım yüksek ve idrar da protein çıkıyor
Zeynepzeze Mervednr Artık kıvranıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum, kalçam, bacağım, sırtım, belim nereyi sayayım bilmiyorum 😔😔
Ysmn-ibrhm Bende 36 +3 haftalıgız ve gerçekten bende zorlanıyorum alt tarafa inanılmaz agrı var yürüyemiyorum resmen bizde 34 haftalıkken kontrole gittik ve 2500 gramdı doktor iri filan dedi ama bakıyorum daha kilolu bebişler var nasıl iri oluyo anlamadım şuanda kaç kilo bilmiyorum tabi