Ilbilge Yarın 16 haftalık olucaz başlarda bulantı ve kusma sebebiyle düzgün beslenemedim. Artık yemeye başladım ama aşırı iştahım yok göbeğim çıkmaya başladı ama verdiğim kiloları hiç almamışım hala aynı kilodayım. Henüz almamam normal dimi aklıma yeterli beslenmiyor muyumda hiç kilo almıyorum şüphesi düştü.
Busramerve Ilbilge kendisi hiç kilo almayan gebeler var canım, önemli olan bebeğin kilo alması. İkisi aynı değil, ancak doktor kontrolünde anlarsın bebeğin kilo alıp almadığını.
zynpgdkl Ilbilge 20. Haftaya kadar 5 kilo vermiştim şuan 29 haftalığım verdiğim kiloları aldım şuan üzerine bile çıktım.. alırsınız kendinize sıkıntı yapmayın almasanızda bebeğiniz alıyordur.. bebeği gayet sağlıklı olup hiç kilo almayan gebeleri çok okuyorum burada
Berfinberf Ilbilge normal canım. Sağlıklı besleniyorsan kilo almaman senin için avantaj. Son iki ay hızlı bir şekilde alacaksın zaten👍🏻 Sadece protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et
Asu20 Ilbilge sakın yeterli beslenmıyor um diye dusunmeyın. Bebek her turlu gıdasını alıyor. Benim de ilk 3 ay cok fenaydı 4 kılo verdım. Sonrasında almaya başladım. Şuan 34+3 9 kılo aldım.
OznurC Ben 19+3 teyim canım ve sadece2 kilo aldım şuana kadar zaten bebek içinde bizim içinde yararlı olacak kiloyu 5. Veya 6. Aydan sonra almaya başlamamız gerek diye biliyorum yani doktorlar o zamana kadar çok kilo alımını doğru bulmuyorlar
Ilbilge Busramerve bunu öğrendiğim iyi oldu sanki bebeğin ağırlığının tartıda bana yansıması gerekiyormuş gibi düşünüyordum. Haftaya kontrolüm var dr.um bebeğin ağırlığını söyler diye tahmin ediyorum artık
tugrakubra_1 ben çok zayıf hamile kaldım 43tüm hamile kaldığımda şu an 49 kiloyum 6 kilo aldım 21.haftadayız.asıl bundan sonra kilo alımı oluyormuş.senin de 5.aydan sonra olur bebek iyiyse sıkıntı yok sende alırsın protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım
Cansubasak 15.Haftaya kadar aynı durumdaydım seninle 4 kilo vermiştim şimdi 18. Haftadayım 1 kilo almışım iştahım iyiden iyiye açıldı anlıyacağın sen farkında olmadan yiyosun ve kilo alıyorsun doktorum bana 20. Haftaya kadar kilo vermende sakınca yok 20 den sonra devam ederse problem dedi
Ilbilge Birde hanımlar başlıkla alakasız ama her yemek yediğimde sürekli geğirme hissim oluyor ve sebze türü şeyleri zeytinyağlı şeyleri asla sindiremiyorum sanki ve her geğirme hissimde o yağın tadı kokusu boğazıma geliyor nefret ediyorum bu durumdan çözümünü bilen var mı ?
Mlssa Ilbilge Bebek sağlıklıysa kilona takılma derim.Ben 19.haftada 2.5kilo almıştım sadece gayet normal demişti doktorum