Sedadncr Anneler cildiniz için neler yapıyosunuz. Hamileyken cilt haliyle değişiyo bişeyler yapan varmı paylaşsak demeyimlerimizi 🤗
Ayka9191 Sedadncr yuzume yalniz piling yapiyorum.Hep temiz tutmaya calisiyorum.Nefes almasi cok onemli. Karnima catlamamasi icin haftada 1 badem yagi suruyorum.Bakalim,İnsAllah catlaklar olusmaz 🙏🏻
sevval55 Sedadncr türk kahvesi toz şeker limon bunları karıstırıp yüzüme bastırarak masaj gibi peeling yapıyorum soguk suyla yıkıyorum yumusacık ve pürüzsüz oluyo☺️ Gece yatmadanda madecassol sürüyorum
Sedadncr sevval55 bende duymuştum o karışımı ama kararsız kaldım. Faydasını görüyomusunuz ? O kremi bende alıcam herkes çok memnun
Elif_murat Ben cilt konusunda her zaman takıtılıydım, üniversite döneminde de bu içerden kurutan ilaçlardan kullanmıştım. Hamileliğin 3. Ayında mide bulantıları falan geçip toparlanınca cildiyeye gittim. Sabah akşam gül suyu ile silip verdiği ilaçtan sürüyorum. Çok şükür hamilelik lekesi vs olmadım. 30+2 yim bundan sonra da olmaz inşallah
Sedadncr Elif_murat gül suyu gerçekten harika bişey bende makyajımı temizledikten sonra sürüyorum pamuk yardımıyla
sevval55 Sedadncr yani ben 1 senedir 2 günde bir sürerim cildime temizledikten sonra lekeleri açıyor. O karışımıda ergenlikten beri yaparım nerdeyse☺️ Birazda bastırarak yapıyorum cildim kızarıyor öyle temizliyor ki mis gibi yumusacık oluyor