Suheyla19A Kızlar 8 haftalik hamileyim geceleri rahat uyuyamiyorum mide bulantim aşırı degil sadece iştahsızlık var bunun yani sira cok hafif ağrım felan oluyoe bel kasık bazen de karın agrisi değişiyor yani ilk gebeligim korkuyorum sizce normal mi bu durumlar 😐
Hilal_Rasim Suheyla19A normall. Benim kasık agrim olurdu sureklii. Kendini yorgun hissettiginde dinlenebilirsin direk :)
Eliftekin Suheyla19A benimde ilk hamileliğim ve 8 haftalığım benim de kasık ağrım çok oluyor şu aralar iştahsızlık başladı bulantım yok çok şükür bende öyle endişeliyim.
Fufun Suheyla19A 10 haftaya kadar çok iştahsızdım sevdiğim bi çok yemekten uzaklaştım. Mide yanması baş ağrısı vs merak etme hepsi geçiyo
Berfinberf Suheyla19A normal geçer ama son aylarında ağrıların yine başlar, ve uyku problemi yaşarsın canım. Allah tamamına erdirsin Allah sağlıkla kavuştursun 🤲🏻
Ayliz Fufun şu an kaç haftalıksın canım cinsiyetiniz belli mi benim de çok mide yanmam var 9+3 günlüğüz
_kbranr_33 Şuan benımde öyle mıde bulantım ara ara oluyor şekerim düşüyor arada onun dısında iştahsızlık var ama elımden geldınce yıyorum ne bulursam dun benımde kasıgımda bı sızlama vardı hamd olsun bgun yok gbı 🙏🏻8+3💕
Fufun Ayliz şuan 16 haftalık canım ikili test yaptırdım cinsiyetini ozaman öğrendim kız olucak:) şuan çok rahatım hepsi geçti
Suheyla19A Berfinberf allah razi olsun rabbim isteyen hayalini kuran her anne adayina nasip etsin buna şükür yine😊