Hayathayeller Canım anneler ve tatlıs anne adayları benim gibi ilk çocuk olanlar daha tecrübesiz 🤔 bebeğinin cinsiyeti çok merak ediyorum Tabiki öncelikle Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip etsin pazartesi günü ikili teste gideceğim acaba cinsiyet söyler mi doktorum yada tahmini doğru mudur ?
Gozde01 Hayathayeller canım benmki ikili test zamanı kesinlkle göstermedi 16.haftada ama gösteren tandklarım oldu bende çok hevesli gitmiştim öğrenecem die ama hayalkırıklığı oldu
Suheyla19A Hayathayeller 23 eylulde de ben gitcem 2 li test icin gosterir mi heyecani bende de var bi yandan da gostercegini hic sanmıyorum
AYsegulusal Hayathayeller ikili de erkek dediler 25 de kız olduk söylerler belki ama kesin olmuyor her zaman
Gulsahcann Merhaba ben de dün gittim ikili test için 12.hafta doldu. Bacakları acık bir pozisyondaydı tam belli olmaz şimdi ama kız olabilir dedi o duruşuna bakarak boşluk var orda dedi bir ay sonra kontrolde kesin öğrencem inşallah ben de cok merak ediyorum
Mervedrms Hayathayeller erkekse daha çabuk belli oluyor canım banada erken gittiğimde yüzde 80 erkek dedi sonra gerçekten erkek çıktı yani erkek ise pipisini görebilir doktor 😎😎
Rabia83 Hayathayeller benimde iki gün önceydi canım 13+4 dük o zaman aslında gösterdi gibi ama dr um bişey söylemedi heyecan yaratıyor biraz kendisi 😂
Medine_1992 Hayathayeller canum ven dün gittim söylemedi sırtı dönük diye devlette olunca uğrasmadı cogu kişi 12 13 haftada öğrenmiş 😪