Akat Sanki marathon koşmuş gibiyim bi değişik uyuşma,kıdıklanma var. Bacaklarımı nasıl koycamı şaşırdım hareket edince bişey yok yatınca başlıyo. Delircemm... Aynısını yaşayan varmı:( Bu arada 40+3 oldum, oğluşş birtürlü gelmek istemiyor:(((
Rumeysa17 Kendimi bildim bileli huzursuz bacak sendromu var hamilelikte de daha bir coşuyor sabaha kadar sürekli bacaklarımı sallamak zorundayım yoksa kafayı yerim ben bundan sadece ölürsem kurtulurum onu anladım...
ebztepe Rumeysa17 huzursuz bacak sendromunu bende çok çektim küçük yaşlardan itibaren. Kan değerlerinize baktırın. Düşük değerler bu hastalığı tetikliyor. Çok şükür bir süre kan ilacı kullandım ve geçti. Hamileliğimin çok başındayım inşallah yaşamam.
Saniye85 Bende de var,ah o huzursuz bacaklar.Son üç yıldır çekiyordum hamileliğimde iyice şiddetlendi.Uykusuzluktan ölüp o anlamsız kaşıntı gıdıklanma rahatsızlık hissinden uyuyamama.😩😭biraz yatıp tam uyku hali gelince kalkıp duşta dizkapaklardan itibaren 5dk soğuk su tutuyorum.Kurulamadan gelip yatıyorum.Anca öyle dalabiliyorum bikaç haftadır her gece bu rutin.
seher578 Huzursuz bacak sendromu dedikleri şey. Yaşadım, çok sinir bozucu, uyutmuyor. Ama ben ayaklarımı yıkayıp yatınca daha çok olduğunu fark ettim ve artık çorap giyip yatıyorum. Çok olmuyor o zaman. Bir de o gün biraz yürüyüş yapınca daha az oluyor. Siz de bir deneyebilirsiniz.
35ilknur35 Akat gece bir anda kramp giriyor o kadar kötü oluyor ki kıvrandırıyor beni magnezyum verdi doktorum
35ilknur35 Akat ama toz magnezyumu önerdi limonlu portakallı oluyor hiç bir zararı Yok geçmezse iki kere bile içebilirsin dedi
Badevehande Magnezyum yatmadan hergün içmeme rağmen çok sızlıyor 😢 kramplar kesildi ama ağrıya iğne batmasına çözüm yok 😒