Fatmanzmgl Ayse1010 bnm 18de oldi kanamam gebeliği sonlandırmak istedlr biz istemdk suan inşaallah 30.u gorurum diyorum 🙏
Ayse1010 Fatmanzmgl Allah yardımcın olsun benimde hep düşük riskim vardı hep yattım sende bol bol dinlen güzel düşün güzel olsun bi şekilde geçip gidiyo haftalar
Sdemirel Fatmanzmgl çok yüksek dedi lökosit 721 olmuş kanım da sınırda . İğne bi de iki tane hap yazdı bakalım .
Misskokulumm Eceyavuz offf bende de var 32 haftalığız en son 20 haftalıkken fitil kullandım akıntıyı geçirdi su an hala devam ediyor mu bilmiyorum sadece sarı akıntı var rengi yeşil değil kaşıntım falan da yok bi kaç gün sonra tekrar doktoruma sorucam umarım geçmiştir yaaa😣
Misskokulumm Eceyavuz sadece gebelikte sıkça rastlıyoruz dikkat etmen gerekiyor dedi baya oldu sormayali hep unutuyorum bir dahakine idrar verip tekrar baktircam
Sdemirel Fatmanzmgl üç günlük iğne tek kullanımlık monorol bi de sulcid iğne bitince inşallah fayda ederler gücüm kalmadı beş gün de. 28+1 günlüğüz Sen de tez zamanda iyileşirsin inşallah kuzum
Elfsrkn Elifffffffg canım hemen hemen herkeste vardır herhalde.. ev yoğurdu suyuyla filan ve sarımsak kullan çok iyi geliyor bana onlar iyi geldi inşaAllah sana da şifa olur