Serdem Kizlar 23. Haftaya girdim gebelikte ama ilk zamanlarsan beri baslayan gittikce siddetlenen kalca agrim var elektrik carpmasi gibi oluyo agrilar ve yurumeyide hareketide engelliyor. Varmi boyle agrisi olan?
Meriss Serdem maalesef siyatikten öyle oluyor muhtemelen , benimde arada oluyor kendimi yorunca uzun yol yürüyünce kitleniyor kalçam adım atamıyorum resmen , üstelik genelde kalçam sanki darbe almış gibi ağrılı halde
minikkurabiyem2019 Serdem benımde oluyo özellikle cat agrısı . O haftalarda kalcM cok agrıırdı dr vıtamını magnezyum cocuk alıyor bunlar olabilecek seyler dedi. yogurt süt bunları bol tüket dedi. Madensuyuda içiyorum ondada magnezyum varya 👍
Skbn01 Serdem bende 25.haftadayim ve ayni durumdayiz canim,2 gün önce doktoruma göründüm sırf bu yüzden ama olacak şeyler bunlar yürü bol bol dedi
Hadra Serdem 2.aydan beri aynı dertten muzdaribim.6.aya girdik hala aynı.Yürüyemiyorum bile bazen😓 Ağrının vermiş olduğu çaresizlikten sakat mı kalıcam bu nasıl bi ağrıdır diye oturup ağlıyorum.Rabbim şifa versin canımıza
Serdem Meriss aynen adim attirmiyor doktor ozel bi ilac verdi bitti ama cokta iyi geldigni soyleyemicem
Serdem Skbn01 ben ayakta calisiyorum zaten o sebeple daha simdiden ayaklarim sisiyor yurumeye cokta halim.kalmiyor :) saglikla kucagimiza alalimda insaAllah.
Serdem Hadra Allah korusun bendede ortalama.o aylarda basladi hala devam ediyor agirlastikca dahada zorlayacak belli ki Allah kolaylik versin hepimize
BirVeraAnnesi35 Serdem yok canm kız erkek bebekle alakası olmuyor onun benimki kız ama 29.haftada öyle bir ağrısı olduki adım atarken kalçama biri bıçak batırıyordu sanki ama 3 4 gün sürdü sonra eşime viks tarzı bir kremle masaj yaptırdım sonrasında geçtii
Serdem BirVeraAnnesi35 kremin adi neydi bebege zarari yokmu bikerede belim kas skismasi olmustu doktor sadece istirahat dedi kremler surulmuyo hamile oldugu icin dedi
Skn23 Serdem valla arabada uzun yolculuk yapınca çok yürüyünce yapışıyor o ağrı bana . Ve kitleniyorum ben artık yürüyemez hale geliyorum. Bu sebepten günlerce ağladığımı biliyorum . Bana iyi gelen duş. Sıcak su torbası ve dinlenmek oldu . Başkada birşey yapılmıyor zAten .