Mysteryyy Sleepy Natural 1 numara bezi nereden hangi marketten alıyorsunuz? Online dan alışveriş yapamiyorum sayfa atıyor direk. Jokerde 9tl kargo parası var. Baska satan bir yer bulamadim migros sanal market , e bebek, trendyol da satmıyor 🤔
Mlssa Mysteryyy Ben de cok merak ediyorum 3 numaradan aşağısını bulamadım nedense..Ya da bana denk gelmedi🤷🏻♀️
Hazelkrnz Mysteryyy ben merhaba setini aldım set olarak 1 numara ve minisi var alt acma bezi ve islak mendili 3 tane var ıçinde bende tek görmedim
Elfeylldhn Mysteryyy ben a101 de 3 numaradan sonrasını gördüm hatta aa bu kadar kolay bulunabiliyor mu demistim ama 1 numarasi yoktu ben ebebekten aldim
Tugbanur Mysteryyy normal sleepy ile natural arasında bi fark var mı? Ben normal aldım yani natural yazmıyordu aldıktan sonra farkettim
balinannesi20 Civilde de vardı geçen gittiğimizde 🤔 ben genelde hepsiburada n11 gittigidiyor sitelerinden alıyorum indirim olduğu zaman
Nhlaslan Yerel bi market midir bilmiyorum ama. İstanbul bahçelievler de altun marketten alıyorum ben.stokluyorum şimdiden...