Rumeyysakara Bebeğimizin doğmasına 10 gün kaldı ve eşim ısrarla Hızır ismini istiyor. Sizce nasıl bir isim? Biraz olsun ısınmak ve sevmek istiyorum bu ismi ama olmayacak sanırım 😕 Beni de düşünüyor ikinci ismi de sen koy diyor fakat hiçbir ismi yakıştıramıyorum
Seren9227 Rumeyysakara Neden hızır canm birinin ismi falan mı yoksa sevdigi icin mi? Iki isim koyun o halde yanina biseyler ekle
sinemsepci Rumeyysakara taşıması ağır bir isim bence canım. Karar sizin tabi ama yüzlerce güzel isim dururken bu isimi koymazdım ben şahsen
Sibel_imm Rumeyysakara biraz ağır bir isim canım ya tabi sizin bileceğini iş eşinle birlikte karar vermeniz daha iyi olacaktır bizde iki isim koyacaz iki isim koyun başa senin istediğin isim olsun çünkü her zaman ilk isimle anılıyor çocuklar☺️
2354 Rumeyysakara banada ibraz ağır geldi canım ya sen illaki bir isim bul bence çocuk büyüyünce hızırı kullanmak istemeyebilir ah benimkide Baran diye tutturdu iki isim koyucazda yinede Baran içime sinmiyor vazgeçiremiyorum 😬
Rumeyysakara Seren9227 sevdiği için canım, anlamından dolayı istiyor özellikle. Ben de yanına bir isim düşüneyim diyorum ama düşünemiyorum çünkü hiç içime sinmiyor :)
Rumeyysakara sinemsepci evet bence de çok ağır bir isim canım ama manevi olarak düşünüyor eşim, şahsen ben de koymak istemiyorum ama vazgeçiremiyorum da
Guguni Bi arkadaşım var ismi Hızır İsmail. Kulağa da tamamlanmış geliyor ya da ben sık duyduğumdan öyle düşünüyorum. Fikir olsun diye yazayım dedim 🤗
Rumeyysakara OznurC aslında uyumlu ve güzel duruyor gerçekten 😊 Sanırım ben Hızır ismini kabullenemediğimden böyle oluyor 😐
Rumeyysakara 2354 ahahh ne kadar zor orta yolu bulmak yaa 😊 Ama canım senin eşin yine güzel bir isim tercih etmiş tabiii içine sinmiyor ya asla bir şey diyemem çünkü nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum 😄
Deletedmom0071 Ağır isim diyenler ağırlığı nasıl ölçüyorlar merak ediyorum gerçekten. Ya da havas ilmiyle uğraşıyorlar da yıldıznameleri çıkartıp ağır gelir diyorlar. Böyle şeylere itibar etmeyin lütfen işin ehillerine sorun. Hızır da güzel bir isim Hıdır da aynı manada arapçadaki “dad/zad” harfinden telaffuzda değişiklik gösteriyor. Yanına ben de isim öneremeyeceğim 🙋🏻♀️🌸