ikizannesi33 Merhaba arkadaşlar ikiz hamileyim 18 haftalık çatlak kremi kullanacağım ama hangisini alayım siz hangi markayı kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü yardımcı olurmusunuz
Mathezka ikizannesi33 ben lierac kullanıyorum 16. Haftamdan beri. Şuan 19+6 henüz çatlamadım ama inşallah fayda eder. Biraz yapısal olduğunu düşünüyorum bu çatlamanın umarım kremler işe yarar. Bazılarının vücudu çok yatkın oluyor.
Tgcmrt Benimde ilk de çatlağım pek olmadı ama ikizde ne sürsem yaramadı, çatladım okadar kaşındı ki kaşıma dediler ama umrumda olmuyo o an çatlaması kaşıntıdan gerginlikten 🙄 6 aylıkken doğum yaklaşmış sanıyordular. ikizannesi33
ikizannesi33 Benimde henüz çatlğım olmadı ama olmadan kullanıp belki çatlağı olacaksada en aza indirmek için ne kullanabilirim diye sizlere sormak istedim
SineMuraT 15. Haftadan beri lierac kullanıyorum şuan 37 haftalık hamileyim ve hiç çatlak oluşmadı. Gerçekten lierac çok işe yarıyor. Tabi genetik olabiliyormuş, genlerinizde varsa bu kremler sadece çatlak oluşumunu hafifletiyormuş.
Hilahila Tüm kremler kozmetik amaçlı ve hiçbir yararı yok. Çatlak biraz da genetikle alakalı. En aza indirmek için gerilen bölgeleri nemli tutmak ve kaşımamak yeterli. O kremlere o kadar para harcamayın derim. Zeytin yağı kakao yağı jojova yağı tatlı badem yağı. Bunların hepsi doğal olarak aynı görevi görüyor. Ben hepsini çok uygun bir fiyata aktardan alıp bir şişede karıştırdım. 26. Haftamdayım hala çatlak yok. Cildim çok kuru olduğu için her duştan sonra bütün vücuduma sürüyorum. Her gün de göbek ve bel çevresine az bir miktar sürüyorum. Hem doğal olduğu için içim rahat Hem de cildim yumuşacık ve çok güzel kokuyor. Tavsiye ederim.
Hilahila https://i.hizliresim.com/6DDmLP.jpg Bu da benim göbüş. Şimdi çektim. Gün içinde giydiğim pantolonun izleri var. Herhangi bir çatlak çizgi yok. Tüy de çıkmadı. Yılllar önce lazer epilasyon yaptırmıştım. Tüylerim yok.
ikizannesi33 Emineemre bebek yapını banyodan sonra kullanıyordum ama günde 3 keremi sürmek gerekiyormuş bende o zaman artık günde 3 defa süreyim hergün günde sadece bi defa kullanıyordum
Zehra94 Doktorum piyasadaki en güçlü ürünün liarec oldugunu söyledi ve onu kullanıyorum şuan35 haftalıgım çatlaklarım az da olsa var maalesef. Tamamen yapısal bi durum 30 haftaya kadar çatlak yoktu sonradan çıkmaya başladı
SaadetMira OzgeSvr palmers 👍bir suruyon zaten gun boyu nemli kaliyor. Amerikan markasi ve en cok tercih edileniymis.
Emineemre ikizannesi33 bana o şekilde söyledi sürekli nemli tutarsan çatlama yapmaz dedi bel boşluğundan karnına doğruda sür dedi