Guguni FlkNaz bence de ikisi de kulağa hoş gelmiyor üzgünüm. İlla ki biri olacaksa Arya , ama Asya daha güzel bir tercih gibi geldi 🤷🏼♀️
sinemsepci FlkNaz sorduğunuz için fikir söyleme hakkı buluyorum kendimde ☺️ Bence ikiside güzel değil
Sinem- Ayza bence ben ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti hala daha beğeniyorum zevk meselesi ne kadar kırıcı yorum yapılmış ya şaka gibi ben olsam oturur ağlardım şu yorumları bana yazmış olsaydınız fikir sundu diye bu şekil cvp vermek ne bilim hamilelik sürecinde duygusal bi dönemde belkide Ben fazla duygusal bakıyorum olaya 🤦🏻♀️
Feyzanuri Sinem- hayır ben de anlam veremiyorum cidden . Sanki hamile değil ne kadar hassasız ya. Kadın yazdığına pişman olmuştur üzücü. Kırıcı cevap vermemeleri lazım ya da dediğin gibi biz mi çok duygusalız. Ki ben olmadan da şahsen böyle etmezdim.
sevval55 Arya daha guzel ama ilerde okula gittiklerinde sınıfta 10 tane arya 10 tane mira 10 tane liya lina vb olacak biliyosunuz değil mi🙏🏻
BaharTabih Gerçekten yazık bu kötü yorum yapanlara hamilenin halinden hamile bir kadının anlaması lazım ama sizde şuan kıyamadım hiç nasıl üzülmüştür hepinize yazık
Deletedmom0071 İkisini de anlamlı bulamadım gerçekten kusura bakmayın ama eşinizle birbirinizi kırmanızı veya kavga etmenizi gerektirecek değerde isimler değiller. İnşallah ortak noktada buluşursunuz 🙏🏻