Gozdes Kızlar bigün sancıyla uyandım doktora gttim 1 gece yatış yaptılar açılmam olmuş 1 cm sancılarım devam ediyodu serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar bebek için ve 5 kere hap verdiler aralıklarla anlıycağınız doğumum başlamıştı ama ilaçlarla durdurdular ertesi gün eve geldim isal oldum isal olunca tekrar doktora gittim ilaç verdi bana
Gozdes Günde 2 kere iç dedi 3 günde geçmezse gel dedi ben 3 gündür günde 1 kere içebildim anca onu tadı kötü diye ve hala isalim geçmedi
Serife07 SevalK şimdi 18 aylık bi oğlum var canım 2610 doğdu 2 gün küvezde yattu 2400 cıktı çok çok şükür rabbim kucağına almayi nasio etti kuzum git lütfen ihmale gelmez
Serife07 shuaysegul sızı asla korkutmak istemedim kuzum sadece ben yaşadım siz yaşamayın sağlıcakla alın kucağınıza bebisinizi. Ben ilk doğduğu zaman alamadım kucağıma ellerim boş eve döndüm ama rabbim sizlerin kulaklarını boş dondurmesin
Bosnian17 Suleymanovs üşütmüşsün canım ben de aynı durumdayım tam anlamıyla geçmiş değil salgın var bence ya da bu ara havalar esiyor üşütüyoruz cereyanda kalıp
Suleymanovs Bosnian17 Cok fena bi sanci ya.bi an dogum sancisi nasil acaba bundan betermi diye dusunmedim degil yani😊