Esuyum38 Buryus tekden hastanesi sezeryan ve normal doğum 2500 doktorum ahmet acer daha doğum yapmadım ama doktorumdan memnunum
logvin Pelin08 Evet Özgüç Beye gidiyoruz, çok memnunum, Pazartesi sezaryen ile doğum yapacağım 🙏🏻🙏🏻 Fiyat değişiyor, sezaryen ile normal doğum, genel yada epidural anastezi ile çok fark var, 5500 tl civarı benim doğum ücreti.
Cansump90 Bu hastanelerden birinde doktorlarla gorussem heyet raporu alabilecegim birisi var mi calisiyorum evimle isim arasi 75 km ogretmenim bugun gittim ve kasiklarimda agri var okul zamani daha cok sıkıntı olacak bana yasadigim sehirde heyet raporu alamiyorum ozel hastanedeki doktor sayisi yetersiz
brlzhrcgn logvin Özgüç Bey çok iyi bir doktor gerçekten ben de 15 gün önce doğum yaptım doktorum Özgüç Bey di. Hastanenin kosullarida çok iyi ebeler hemşireler güleryüzlü ilgili. Oda süslemesi kuaför ve fotoğraf cekimi hizmetleri var ücrete dahil. Ikramliklari çok vasat. Dediginiz gibi doktorun kim olduğu doğum şekli sendika üyeliği doğum ücretlerini değiştiriyor.
logvin brlzhrcgn Siz kaç gün kaldınız hastanede? Özgüç Bey bana 48 saat demişti, ne kadar gerekiyorsa kalmak istiyorum tabi ki, eşimin ailesi neden 48 saat kalacağım diye soruyorlar 🤷🏻♀️
brlzhrcgn logvin ben akşam 22.00 da doğum yaptım ertesi gün öğleye çıkardı. Sezeryan dogumlarda iki gün yatırıyorlar diye biliyorum.
bsratoprak Buryus özel erciyes hastanesine gidiyorum normal doğum 2300 sezeryan 2800 doktorum bihter hanım çok memnunum