Kullanicianne Nasil gidiyor arkadaslar 33. Haftaya girmis bulunmaktayim sanki hareketler artik bi tık azalti ama sert tekmelerrr varr ne dersinizzz 😂😊😊
Gmzctnn Kullanicianne 33+4 olduk 00:00 itibariyle 😅😍 hareketli baya ve sert tekmeler oluyor. Mideme kadar çıkıyor karnım taş gibi oluyor bazen de. 🙄 kaburga ağrısı mide yanması bacak arası ağrısı baskısı her şey var 😥 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah 🤲🏻
Gamze43 Kullanicianne 33+1 tekmeler benim hiç azalmadı canim sürekli bir kıpırdama halinde ordan oraya arada bir yere toplanıyor migde yanmam hiç olmadı zaten ve bir haftadirda karnımdan çıt çıt diye ses geliyor parmak çıtlatır gibi o neden oluyor 🤷♀️ 😃
Sadiyy35 Kullanicianne bende de hareketleri belli olmuyo bazen aşırı hareketli bazen sakin yavaş yavaş belli ediyo kemik ağrıları çok var mide yanması azaldı biraz ve uykusuzluk var hep ama bu günlerimizede çok şükür allah kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🧿
Byhnyvz Kullanicianne arada mide yanması yaşıyorum azalma 2 gün oldu sadece tekrar düzeldi cok şükür 😊
Kullanicianne Ereneren migde yanmasi basladi gercekktennn.. ilk 3 ay cok cektim sonra rahatladi ama simdi bidabaaa
Kullanicianne Gamze43 evet bende de var bir iki defa duydum çıtçıt gibi biseyyy 🙈 bunlari anlamak cok zor heleki ilk oluncaaaa
yigitmom_ Gamze43 Bebegin eklem sesleriymis canim 26 haftalik gebeyim birkac gun onceden basladi o sesler çıkmaya bende sorunca oyle soylediler
Kullanicianne gh2019 bugun uzun zamandir olmayan bendede kusma oldu... bakalim son 49 dedik ama biraz daha cekicez galibaa
Kullanicianne Sadiyy35 uykusuzluk cok cok var bendede ama hep diyorum cookk sukur yinede iyi bir hamilelik old😊
gh2019 Kullanicianne bende de ilk üç aylık dönem bittikten sonra hiç kusma olmamıştı. Son 15 gündür 3 defa kustum. 34+2 deyim.
Meryem07 34.haftaya geçtik bizde ayaklarım vucudum yanıyo ve kaşınıoo uyuyamıyorum ben de mide yanması geçti çok şükür şimdi de bu sıkıntılar başladı
LeylaCan Kullanicianne 31+3 bugunleri gördüğüme şükür, inşallah biraz daha diye diye normal zamanında doğururum minik kuzumu 🌸
Elifdemirci Bende 33+4 deyim. Bu hafta garip bi şekilde karnında hafifleme oldu ağırlık hissetmiyorum diğer haftalara göre böle bişey yaşayan varmı? Benim 26-31 haftalar arasında suyum çok fazlaydı karnım 40 haftalık görünüyordu o derece şimdi suyum normale döndü. Ama bu hafta hafifleme gelmesi bi garip geldi.
Melike35 Kullanicianne bizde Pazar 33 oluyoruz bugün son 50 gün Aynen azalma var ama çok sertleşti bazen canım çok Acıyor tecrübeliyim tabi 3.bebeğim ama insan zaman geçince unutuyor böyle şeyleri