NesrinGnerYlmaz Kbrazcan calla bilmiyorum canım ama doktor kese görse ikiz derdi. Bizde direk iki kese de kalp atışları da duyuldu o yüzden ne desem yalan olur.
Kbrazcan NesrinGnerYlmaz tamam canım perşembe başka doktora gidicem bakalım allahım hayırlısını versin
ilknuraydin Kbrazcan ilk başta biri küçük biri büyüktü doktor ikiz görünüyor bazen tek olarak devam edebiliyor demişti çok şükür rabbime ikiside tutundu şuan herşey güzel gidiyor çok şükür 16+5 olduk rabbim yardımcınız olsun insallah
Suhus000 ilknuraydin ya bana da iki kese dediler haftaya netleşecek inşllh iki kese biri ufak dediler birbirlerine çok yakın dedi bilmiyorum akibet ne olacak
Mm46 İneden bende kullanıyorum 2düşük yaptm düşüklerden sonra ineyi verdi şimdi 11haftalgız kan pıhtımda yoktu ama önlem olarak kullanıyorum şimdilik 8aya kadar hergün 1tane ineye devam allah yardımcımız olsun güzel anneler🤗😥
ZeHRAa ilknuraydin aa benimde ole bi kız bi erkek dedi ama sağ saglim kavusuruz ins bebislere ins cnm peki hamilelik nasıl ilerliyor zorluyomu
SelinUzun MerveOzdmr canım ben başka sağlık sorununda dolayı kullanıyorum onu ama doktorum hamileliğimdede bıraktırmadı yıllardır kullanıyorum ve kanımın pıhtılanmaması gerek. Zararlı bişey olsa doktorun vermezdi zaten.
Newheart NesrinGnerYlmaz sizce zararı olur mu yerine keşke sizlerde kullandınız mı diye sorsa daha mantıklı olur. Doktor görse bir daha ilgilenmez . Arkadaş soruyu yanlış soruyor. Doktoruna güvenmesi lazım. Güvenmiyorsa değiştirmesi lazım. Bu da çok normal.
MerveOzdmr Mucizem21 biz burada sadece bilgilerimizi pekiştirmek ve fikir almak amacıyla konuşuyoruz. Herkesin çok iyi bi doktoru zaten var..
Purplebliss Ben de ilk hamileliğimde kaybetmiştim bebeğimi, bana da şimdi kan sulandırıcı hap ve iğne verdi, 4+2 haftalık hamileyim
ZeHRAa ilknuraydin benimde çok sukur şimdilik bi sıkıntı yok agrılar oluyo tabi ama ole anormal bişi yk çok şükür
ZeHRAa ilknuraydin cnm inan bende öleyim hemen yoruluyorum çok oturamıyorum ilk gebeliğimde değil ama ikiz ilk defa geldi başıma tek gibi olmuyo daha zorluyor
ilknuraydin ZeHRAa rabbim inşllah sagsaglim yavrularımıza kavusmayi nasip etsin tüm anne adaylarına da bizede 🙏🙏
ilknuraydin Suhus000 inşallah ikiside sıkı sıkı tutunmustur annesine rabbim güzel haberlerle yüzünüzü güldürsün