Mliko6 Selam kızlar 21 haftalık hamileyim cinsiyet erkek ama hala hareket hissetmiyorum 😔😔 eşime gidelim diye ısrar ediyorum hep erteliyor
ilaydakani Mliko6 en son ne zaman gittiniz doktora , iç gıdıklanma kelebeklenme gibi hissediyor musunuz ?
Kaderozy Mliko6 sirtustu uzan tatli seyler ye olmadi gobegine bir kumanda koy hareket ettiginde kumanda yerinden oynayacak sallanacak muhakkak benim de bebegim erkek ama ben o haftalarda cok fazla hissediyprum hareketleri cok erken baslamisti
Mliko6 ilaydakani en son bayramdan önce 17 haftalıkken gttim ultraosnda oynıyordu hafif bayramdada köydeydik yeni gwldik 4 gün oldu ama gidemedim bi işk gebeliğim korkıyorum
37aysgl Mliko6 canım sırt üstü uzan tatlı bişey ye bekle bakalım kıpırdanma olcak mı kendini dinle biraz
online_mom Merhaba 🤗 kaçıncı haftadan sonra hissedilir genelde.ben 16+4 oldum ama hala hissetmiyorum 🙄
sevval55 Canım ben ilk 16da hissettim ama elimi koyarak hissediyodum, elini koy o göbek deliğinin altına bakalım eline pıt pıt vuracakmı hareket edecekmi belkidr sen hissetmiyorsun, düne kadar bende oyle elimle hissediyodum bugun tv izlerken sert bi sekilde vurdu elime koydum bi daha vurdu o zaman tekmesi oldugunu anladım 18 hftalıgım
Sinem0070 Endişelenme herkesin bebeği bünyesi farkli 20 haftada hissetmeye başlamalısın ama haraketleri hafif ve düzensiz olur ben 25 haftalık ikizlere hamileyim hala haraketleri düzenli değil endişeni anlıyorum icinin rahat etmesi için yinede doktora bir görün derim Bende çok gittim doktora bu endişelerim yüzünden ne yapalım annelik içgüdüsü işte biraz tatlı yiyip sol tarafına yat hissedersin İnşallah
Seda_123 Mliko6 18 haftalığım arada kıpırdama hissediyorum ama tam olarak değil 1 ay olmuş en son doktora gideli bence gidin en geç ayda 1 gitmeniz lazım